Jeg er mor - Hvordan får jeg plads ti
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Julie Bruhn Højsgaard (forfatter), Laura Vilsgaard (forfatter), Julie Bruhn Højsgaard (indlæser), Laura Vilsgaard (indlæser)

Jeg er mor - Hvordan får jeg plads til mig selv? lydbog

DKK 22
(0)
Hvad er det for et dilemma som mange oplever imellem sine egene behov og sit barns behov? For hvad gør man, når man har brug for en timeout og alene-tid, men vasketøjskurven har kastet op, køleskabet er tomt og børnene græder? Og må en god mor overhovedet kræve plads til sig selv? Jordemoder og mor til 5 børn Krista Bella Hulten er på besøg hos Laura og Julie og de deler historier, dilemmaer og nogle værktøjer til at få en smule mere plads til mor. I `Jeg er mor‘ taler vi om alt det man ikk...
DKK 22
Forfattere Julie Bruhn Højsgaard (forfatter), Laura Vilsgaard (forfatter), Julie Bruhn Højsgaard (indlæser), Laura Vilsgaard (indlæser)
Udgivet 27 februar 2019
Længde 0:47
Genrer Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726160086
Hvad er det for et dilemma som mange oplever imellem sine egene behov og sit barns behov? For hvad gør man, når man har brug for en timeout og alene-tid, men vasketøjskurven har kastet op, køleskabet er tomt og børnene græder? Og må en god mor overhovedet kræve plads til sig selv? Jordemoder og mor til 5 børn Krista Bella Hulten er på besøg hos Laura og Julie og de deler historier, dilemmaer og nogle værktøjer til at få en smule mere plads til mor. I `Jeg er mor‘ taler vi om alt det man ikke siger højt i mødregruppen eller til familiefesten. Alt fra konkrete ammeteknikker, til nyligt opståede bekymringer og følsomhed, eller når baby-lykken syntes at udeblive. I en blanding af personlige fortællinger, diskussioner, meditative øvelser og faglige indspark folder vi emnerne ud. ‘Jeg er mor‘ udspringer af en tro på, at vi ikke har brug for flere eksperter, men at vi har brug for sammen at skabe et rum, hvor vi støtter hinanden ind i en bedre fremtid. En fremtid med milde øjne, hvor der er mere råderum for og respekt til nybagte mødre. Hver podcast er et sneakpeek ind i appen `Jeg er mor‘, som du kan downloade fra AppStore. En app, der støtter mødre til at finde fodfæste i rollen som mor. Duoen bag `Jeg er mor‘ består af forfatter og pædagog Julie Bruhn Højsgaard og af Cand.comm. Laura Vilsgaard.