Jeg lever, far (lydbog) af Siri Marie
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Siri Marie Seim Sønstelie (forfatter), Siri Marie Seim (forfatter), Erik H. Sønstelie (forfatter), Erik Sønstelie (forfatter), Karin Rørbech (indlæser)

Jeg lever, far lydbog

DKK 47 Dagens pris
(1)
"Siri Marie er på sin første AUF-lejr på Utøya i juli 2011. For Siri er øen lige netop det, som statsminister Jens Stoltenberg, har kaldt den: et paradis. Lige indtil en mand klædt i falsk politiuniform går i land på øen og begynder at skyde. AUF’s sommerlejr forandres til et helvede, og Siri må flygte ned af en rå skarp fjeldside i jagten på et gemmested. På land oplever hendes far sit livs mareridt: Vil datteren overleve dramaet, som udspiller sig på Utøya? Jeg lever, far er en dramadokumen...
DKK 47 Dagens pris
DKK 47 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Siri Marie Seim Sønstelie (forfatter), Siri Marie Seim (forfatter), Erik H. Sønstelie (forfatter), Erik Sønstelie (forfatter), Hanne Steinicke (oversætter), Karin Rørbech (indlæser)
Udgivet 30 juni 2013
Længde 10:14
Genrer Biografier, Biografier og Erindringer
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740011869
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

"Siri Marie er på sin første AUF-lejr på Utøya i juli 2011. For Siri er øen lige netop det, som statsminister Jens Stoltenberg, har kaldt den: et paradis. Lige indtil en mand klædt i falsk politiuniform går i land på øen og begynder at skyde. AUF’s sommerlejr forandres til et helvede, og Siri må flygte ned af en rå skarp fjeldside i jagten på et gemmested. På land oplever hendes far sit livs mareridt: Vil datteren overleve dramaet, som udspiller sig på Utøya? Jeg lever, far er en dramadokumentarisk fortælling om det, der skete under terrorangrebet mod Oslo og Utøya den 22. juli 2011. Bogen fortæller Siri og Eriks historie den dag, det skete og deres kamp for at rejse sig efter den rystende oplevelse og komme videre i livet. "