Jo hurtigere jeg går, jo mindre er je
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Kjersti Annesdatter Skomsvold (forfatter), Sonja Oppenhagen (indlæser), Vibeke Hastrup (indlæser)

Jo hurtigere jeg går, jo mindre er jeg lydbog

DKK 76
(0)
Vibeke Hastrup læser denne prisbelønnede debutroman. Mathea Martinsen har ikke haft meget med andre mennesker at gøre.Men noget har hun erkendt: De er ikke som hende og nu som gammel bliver hun bange for at dø før nogen ved, at hun har levet. Så Mathea finder sin brudekjole frem igen, bager marengs og går ud i verden for at møde de andre. Kjersti Annesdatter Skomsvolds debutroman er præget af humoristisk alvor og en usædvanlig sproglig opfindsomhed. Jo hurtigere jeg går, jo mindre er jeg er s...
DKK 76
DKK 68
Forfattere Kjersti Annesdatter Skomsvold (forfatter), Karen Fastrup (oversætter), Sonja Oppenhagen (indlæser), Vibeke Hastrup (indlæser)
Forlag Republik
Udgivet 26 august 2013
Længde 3:16
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788792582539
Vibeke Hastrup læser denne prisbelønnede debutroman. Mathea Martinsen har ikke haft meget med andre mennesker at gøre.Men noget har hun erkendt: De er ikke som hende og nu som gammel bliver hun bange for at dø før nogen ved, at hun har levet. Så Mathea finder sin brudekjole frem igen, bager marengs og går ud i verden for at møde de andre. Kjersti Annesdatter Skomsvolds debutroman er præget af humoristisk alvor og en usædvanlig sproglig opfindsomhed. Jo hurtigere jeg går, jo mindre er jeg er shortlistet til IMPAC-prisen 2013.