Jul med Pippi og Lotte (lydbog) af As
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Astrid Lindgren (forfatter), Ellen Hillingsø (indlæser), Jette Sievertsen (indlæser)

Jul med Pippi og Lotte lydbog

DKK 84
(0)
Da Pippi Langstrømpe holder juletræsplyndring inviteres alle børn i byen til julefest. Pippi deler fine gaver ud til alle, og det bliver et brag af en fest! I 'Lotte kan næsten alt' går det ikke helt som det skal for Lotte. Men når Jonas og Mia-Maria græder, fordi der ikke er flere juletræer tilbage at købe i hele byen, er det Lotte, der redder julen. Lydbogen er indtalt af skuespillerne Ellen Hillingsø og Jette Sievertsen, som begge har medvirket i film- og tv-produktioner samt lagt stemme...
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Astrid Lindgren (forfatter), Tekstkontoret Tekstkontoret (oversætter), Ellen Hillingsø (indlæser), Jette Sievertsen (indlæser)
Forlag Gyldendal Lyd
Udgivet 19 september 2008
Længde 0:39
Genrer Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702073461
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Da Pippi Langstrømpe holder juletræsplyndring inviteres alle børn i byen til julefest. Pippi deler fine gaver ud til alle, og det bliver et brag af en fest! I 'Lotte kan næsten alt' går det ikke helt som det skal for Lotte. Men når Jonas og Mia-Maria græder, fordi der ikke er flere juletræer tilbage at købe i hele byen, er det Lotte, der redder julen. Lydbogen er indtalt af skuespillerne Ellen Hillingsø og Jette Sievertsen, som begge har medvirket i film- og tv-produktioner samt lagt stemme til tegnefilm og tv-reklamer.