Jul med Pippi og Lotte (lydbog) af As
Tilføj til ønskeliste
Astrid Lindgren (forfatter), Ellen Hillingsø (indlæser), Jette Sievertsen (indlæser)

Jul med Pippi og Lotte lydbog

DKK 84
(0)
Da Pippi Langstrømpe holder juletræsplyndring inviteres alle børn i byen til julefest. Pippi deler fine gaver ud til alle, og det bliver et brag af en fest! I 'Lotte kan næsten alt' går det ikke helt som det skal for Lotte. Men når Jonas og Mia-Maria græder, fordi der ikke er flere juletræer tilbage at købe i hele byen, er det Lotte, der redder julen. Lydbogen er indtalt af skuespillerne Ellen Hillingsø og Jette Sievertsen, som begge har medvirket i film- og tv-produktioner samt lagt stemme...
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Astrid Lindgren (forfatter), Tekstkontoret Tekstkontoret (oversætter), Ellen Hillingsø (indlæser), Jette Sievertsen (indlæser)
Forlag Gyldendal Lyd
Udgivet 19 september 2008
Længde 0:39
Genrer Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702073461
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 129 kr./md

Læs mere her

Da Pippi Langstrømpe holder juletræsplyndring inviteres alle børn i byen til julefest. Pippi deler fine gaver ud til alle, og det bliver et brag af en fest! I 'Lotte kan næsten alt' går det ikke helt som det skal for Lotte. Men når Jonas og Mia-Maria græder, fordi der ikke er flere juletræer tilbage at købe i hele byen, er det Lotte, der redder julen. Lydbogen er indtalt af skuespillerne Ellen Hillingsø og Jette Sievertsen, som begge har medvirket i film- og tv-produktioner samt lagt stemme til tegnefilm og tv-reklamer.