Jul med Pippi og Lotte (lydbog) af As
Riidr One
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Astrid Lindgren (forfatter), Ellen Hillingsø (indlæser), Jette Sievertsen (indlæser)

Jul med Pippi og Lotte lydbog

DKK 82
(0)
Da Pippi Langstrømpe holder juletræsplyndring inviteres alle børn i byen til julefest. Pippi deler fine gaver ud til alle, og det bliver et brag af en fest! I 'Lotte kan næsten alt' går det ikke helt som det skal for Lotte. Men når Jonas og Mia-Maria græder, fordi der ikke er flere juletræer tilbage at købe i hele byen, er det Lotte, der redder julen. Lydbogen er indtalt af skuespillerne Ellen Hillingsø og Jette Sievertsen, som begge har medvirket i film- og tv-produktioner samt lagt stemme...
DKK 82
Forfattere Astrid Lindgren (forfatter), Tekstkontoret Tekstkontoret (oversætter), Ellen Hillingsø (indlæser), Jette Sievertsen (indlæser)
Forlag Gyldendal Lyd
Udgivet 19 september 2008
Genrer Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702073461
Bogklubben med Danmarks største udvalg

Streaming

DKK 129 / måned

Læs mere her

Da Pippi Langstrømpe holder juletræsplyndring inviteres alle børn i byen til julefest. Pippi deler fine gaver ud til alle, og det bliver et brag af en fest! I 'Lotte kan næsten alt' går det ikke helt som det skal for Lotte. Men når Jonas og Mia-Maria græder, fordi der ikke er flere juletræer tilbage at købe i hele byen, er det Lotte, der redder julen. Lydbogen er indtalt af skuespillerne Ellen Hillingsø og Jette Sievertsen, som begge har medvirket i film- og tv-produktioner samt lagt stemme til tegnefilm og tv-reklamer.