Kældermennesker (lydbog) af Carsten J
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Carsten Jensen (forfatter), Carsten Jensen (indlæser)

Kældermennesker (Carsten Jensens debatbøger) lydbog

DKK 90 Dagens pris
(6)
Om populisme og besværet med at være menneske. Kældermennesker handler om den fremadstormende populisme fra Dansk Folkeparti til Donald Trump, og den handler også om besværet med at være menneske, når du mister dine rødder, ikke kan orientere dig i en hurtigt skiftende verden og ender med ikke at ane, hvem du er. Det fællesskab, der engang fortalte os, hvem vi var, findes ikke mere. ’Hvem er vi?’ er blevet tidens vigtigste spørgsmål. Kældermennesker er også historien om et før og et efter so...
DKK 90 Dagens pris
DKK 90 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Carsten Jensen (forfatter), Carsten Jensen (indlæser)
Udgivet 1 september 2018
Længde 4:17
Genrer Samfund og Politik, Essays, Skønlitteratur, Faglitteratur
Serie Carsten Jensens debatbøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740051452
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Om populisme og besværet med at være menneske. Kældermennesker handler om den fremadstormende populisme fra Dansk Folkeparti til Donald Trump, og den handler også om besværet med at være menneske, når du mister dine rødder, ikke kan orientere dig i en hurtigt skiftende verden og ender med ikke at ane, hvem du er. Det fællesskab, der engang fortalte os, hvem vi var, findes ikke mere. ’Hvem er vi?’ er blevet tidens vigtigste spørgsmål. Kældermennesker er også historien om et før og et efter sommeren 2015, hvor flygtningestrømmen fra Mellemøsten og Afrika eksploderede, og i den folkelige bevidsthed antog karakter af en invasion. Hvor er Europa på vej hen? Hvad kan det enkelte individ stille op over for historiens kræfter? Er vi som fællesskab holdt op med at håbe og handle, og betyder det, at fællesskabets sidste skanse bliver hadet og frygten? Er populismen en slags psykoterapi for folket, der befris fra usikkerhed og selvforagt kun for at rette foragten mod andre? Og findes der et alternativ?
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

vise ord

Politisk, relevant bog om livet og jordens aktuelle store spørgsmål. Redningen af klimaet bør forene alle folk i alle lande.