Kastanjemanden (lydbog) af Søren Svei
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Søren Sveistrup (forfatter), Martin Greis-Rosenthal (indlæser)

Kastanjemanden lydbog

DKK 127 Dagens pris
Kastanjemanden af Søren Sveistrup modtager i 2019 Debutantprisen af Det Danske Kriminalakademi. I en forstad gør politiet et uhyggeligt fund. En yngre kvinde er blevet dræbt og efterladt på en legeplads. Hendes ene hånd er skåret af. Over hende hænger en lille kastanjemand. Den unge efterforsker Naia Thulin sættes på sagen. Som makker får hun den udbrændte efterforsker Mark Hess, der netop er blevet smidt hjem fra Europols hovedkvarter i Haag. Snart opdager de, at kastanjemanden bærer p...
DKK 127 Dagens pris
DKK 127 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Søren Sveistrup (forfatter), Martin Greis-Rosenthal (indlæser)
Udgivet 6 juni 2018
Længde 13:56
Genrer Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740048469
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Kastanjemanden af Søren Sveistrup modtager i 2019 Debutantprisen af Det Danske Kriminalakademi. I en forstad gør politiet et uhyggeligt fund. En yngre kvinde er blevet dræbt og efterladt på en legeplads. Hendes ene hånd er skåret af. Over hende hænger en lille kastanjemand. Den unge efterforsker Naia Thulin sættes på sagen. Som makker får hun den udbrændte efterforsker Mark Hess, der netop er blevet smidt hjem fra Europols hovedkvarter i Haag. Snart opdager de, at kastanjemanden bærer på et mystisk spor fra en pige, der formodes dræbt: socialminister Rosa Hartungs datter, der forsvandt et år tidligere. En mand har tilstået drabet på pigen, og sagen er for længst opklaret. Kort efter findes endnu en kvinde myrdet. Sammen med endnu en kastanjemand og endnu et spor fra pigen. Thulin og Hess fornemmer en sammenhæng mellem sagen om ministerens datter, de myrdede kvinder og den morder, der spreder angst over hele landet. Men hvilken? Thulin og Hess kæmper mod uret, for de frygter, at morderen er på en mission, der endnu ikke er afsluttet.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Super

for meget gru

spændende til.sidste side

meget god og spændende.

Spændende fra start til slut!

Vældig spændende og meget velskrevet

Spændende fra start til slut

Super god👍👏

Sindssygt spændende og velskrevet. Meget uhyggelig, måtte lægge den væk, da jeg ikke turde læse videre i sengen en sen, mørk aften. Den må da blive filmatiseret!

Rigtig god og barsk krimi. Velskrevet og super spændende. Godt plot!! Rigtig god oplæser!