Kidnappet (lydbog) af Daniel Zimakoff
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Daniel Zimakoff (forfatter), Ida-Marie Rendtorff (forfatter), Mikkel Bay Mortensen (indlæser)

Kidnappet lydbog

DKK 34
(0)
En eftermiddag forsvinder Frederik fra klassen ud i den blå luft, og næste dag kommer han ikke i skole. Er han ude at køre på motorcykel med sin storebror? Eller er han syg, som hans mor påstår? Har hans forsvinden noget at gøre med de rockeragtige typer, som Bastian stødte ind i? Lidt efter sad de alle tre bagbundne på gulvet. Franko trak en pistol frem og pegede på Team A. Bastian gispede. Ville Franko virkelig skyde dem? Team A-serien: Computermysteriet Den forsvundne silke abe Kidna...
DKK 34
DKK 33
Forfattere Daniel Zimakoff (forfatter), Ida-Marie Rendtorff (forfatter), Mikkel Bay Mortensen (indlæser), Magnus Værness (illustrator)
Udgivet 22 september 2016
Længde 1:17
Genrer 6-9 År, 9-12 År, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711669747
En eftermiddag forsvinder Frederik fra klassen ud i den blå luft, og næste dag kommer han ikke i skole. Er han ude at køre på motorcykel med sin storebror? Eller er han syg, som hans mor påstår? Har hans forsvinden noget at gøre med de rockeragtige typer, som Bastian stødte ind i? Lidt efter sad de alle tre bagbundne på gulvet. Franko trak en pistol frem og pegede på Team A. Bastian gispede. Ville Franko virkelig skyde dem? Team A-serien: Computermysteriet Den forsvundne silke abe Kidnappet Daniel Zimakoff, født i 1956, børne- og ungdomsforfatter. Uddannet bibliotekar, men har også forsøgt sig som skuespiller et par år. Først som trediveårig begyndte han at skrive, og målgruppen spænder vidt fra børn, unge og voksne. Han har desuden skrevet til TV og i en årrække undervist i at skrive. Ida-Marie Rendtorf, født 1962, børne- og ungdomsforfatter. Gift med Daniel Zimakoff. Debuterede sammen med ham med ungdomsromanen "Strømsvigt" i 2004; en venderoman med to historier. Bogen indbragte i 2005 parret Skolebiblioteksforeningens Forfatterpris. Siden er det blevet til en lang række bøger, blandt andet detektivserien om Team A, der finder sted i København.