Kongernes kamp (lydbog) af George R.
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
George R. R. Martin (forfatter), George R. R. Martin (forfatter), Martin Greis-Rosenthal (indlæser), Martin Greis (indlæser)

Kongernes kamp (Game of Thrones #2) lydbog

DKK 87 Normal pris: DKK 133Du sparer: 35 %
(1)
Andet bind i George R.R. Martins romanserie En sang om Is og Ild. En fantastisk fortælling om politik og intriger, håb og kærlighed. Filmatiseret i tv-serien ’Game of Thrones’.   Når konger kæmper, skælver landet. Lord Eddard Stark og Robert Baratheon er blevet ofre for et kongeligt forræderi. Vesterøerne hærges af borgerkrig. Fra citadellet i Dragensten til Vinterborgs forrevne kyster slås fraktioner om kontrollen over et splittet land. Blodskam, brodermord og alkymi danner baggrund for s...
DKK 87 Normal pris: DKK 133Du sparer: 35 %
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Bind 2
Forfattere George R. R. Martin (forfatter), George R. R. Martin (forfatter), Anders Juel Michelsen (oversætter), Martin Greis-Rosenthal (indlæser), Martin Greis (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 8 juni 2012
Længde 33:0
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Serie Game of Thrones
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702136340
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

60 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Andet bind i George R.R. Martins romanserie En sang om Is og Ild. En fantastisk fortælling om politik og intriger, håb og kærlighed. Filmatiseret i tv-serien ’Game of Thrones’.   Når konger kæmper, skælver landet. Lord Eddard Stark og Robert Baratheon er blevet ofre for et kongeligt forræderi. Vesterøerne hærges af borgerkrig. Fra citadellet i Dragensten til Vinterborgs forrevne kyster slås fraktioner om kontrollen over et splittet land. Blodskam, brodermord og alkymi danner baggrund for spillet om magten, og kampene udspiller sig i en verden, hvor årstidernes skiften er ustabil, og hvor vinterens komme varsler dystre hændelser. Sejren tilfalder måske de mænd og kvinder, som er i besiddelse af det hårdeste stål og de koldeste hjerter.   Lydbogen er indlæst af Martin Greis.