Kvinden de meldte savnet (lydbog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Sara Blædel (forfatter), Ghita Lerhmann (indlæser)

Kvinden de meldte savnet (Louise Rick serien #9) lydbog

DKK 104
Da en kvinde bliver dræbt i England, viser det sig helt overraskende, at hun egentlig er dansk, og at hun i 18 år har stået på dansk politis liste over savnede. Der er ingen spor efter gerningsmanden, så engelsk politi prøver i stedet at finde et motiv til drabet. Derfor beder de kriminalassistent Louise Rick fra eftersøgningsafdelingen undersøge, hvorfor en række danskere har indsat meget store beløb på kvindens bankkonto. Det bliver starten på en større efterforskning. Da alt er afdæk...
DKK 104
DKK 194
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Sara Blædel (forfatter), Ghita Lerhmann (indlæser)
Forlag People'sPress
Udgivet 7 november 2014
Længde 7:10
Genrer Krimier, Romaner, Skønlitteratur, Krimier
Serie Louise Rick serien
Nummer i serie 9
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771593662
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Da en kvinde bliver dræbt i England, viser det sig helt overraskende, at hun egentlig er dansk, og at hun i 18 år har stået på dansk politis liste over savnede. Der er ingen spor efter gerningsmanden, så engelsk politi prøver i stedet at finde et motiv til drabet. Derfor beder de kriminalassistent Louise Rick fra eftersøgningsafdelingen undersøge, hvorfor en række danskere har indsat meget store beløb på kvindens bankkonto. Det bliver starten på en større efterforskning. Da alt er afdækket, har man ikke bare fundet det chokerende svar, men hele sagen kommer også til at vende op og ned på alt i Louises liv.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Sød

Velskrevet

En god og veldrejet krimi i bedste Sara Blædel stil. Med den i iPod'n har turen i bil til/fra arbejde været en stund på dagen jeg har set meget frem til.