Kvinden i buret (lydbog) af Jussi Adl
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Jussi Adler-Olsen (forfatter), Gihta Lehrmann (indlæser), Dan Schlosser (indlæser), Githa Lehrmann (indlæser)

Kvinden i buret (Afdeling Q) lydbog

DKK 90 Dagens pris
(3)
"En smuk vinterdag forsvinder den unge, fremadstormende folketingspolitiker Merete Lynggaard sporløst. Medierne kaster sig over historien, og overskrifterne gætter på alt fra mord og selvmord til frivillig forsvinden. Politiet sætter straks en storstilet eftersøgning i gang, men uden resultat. Merete Lynggaard er som sunket i jorden. Først da den hårdt prøvede vicekriminalkommissær Carl Mørck sættes i spidsen for politiets nyoprettede afdeling for ´Sager under særlig bevågenhed´, sker der e...
DKK 90 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Jussi Adler-Olsen (forfatter), Gihta Lehrmann (indlæser), Dan Schlosser (indlæser), Githa Lehrmann (indlæser)
Udgivet 16 april 2012
Længde 11:43
Genrer Skønlitteratur, Krimier
Serie Afdeling Q
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740005905
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

"En smuk vinterdag forsvinder den unge, fremadstormende folketingspolitiker Merete Lynggaard sporløst. Medierne kaster sig over historien, og overskrifterne gætter på alt fra mord og selvmord til frivillig forsvinden. Politiet sætter straks en storstilet eftersøgning i gang, men uden resultat. Merete Lynggaard er som sunket i jorden. Først da den hårdt prøvede vicekriminalkommissær Carl Mørck sættes i spidsen for politiets nyoprettede afdeling for ´Sager under særlig bevågenhed´, sker der et afgørende skred i efterforskningen. Og snart er Carl Mørck og hans assistent Assad på sporet af en hensynsløs forbryder, som drevet af had har lagt en helt afsindig plan. Spørgsmålet er, om Carl Mørck og Assad kan nå at forpurre den, eller om de selv vil blive ofre for den. "
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse