Lær at leve (lydbog) af Mats Billmark
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Mats Billmark (forfatter), Susan Billmark (forfatter), Sophie Tusnelda (indlæser)

Lær at leve lydbog

DKK 104
(0)
Mats og Susan Billmark levede et hektisk liv med børn, familie og arbejde, indtil de gik ned med stress. I Lær at leve fortæller de ærligt deres egen historie og om, hvordan du med øvelser og effektive teknikker kan blive bedre til at håndtere de ting, der stresser dig eller giver dig hjertebanken. Du får gode og enkle råd om alt fra bekymringer, børn og stress, angst og depression til søvnproblemer, tankemylder og tidspres m.m., som du kan bruge i din hverdag derhjemme og på jobbet til at s...
DKK 104
DKK 135
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Med mere nærvær og mindre stress
Forfattere Mats Billmark (forfatter), Susan Billmark (forfatter), Sophie Tusnelda (indlæser), Louise Ardenfelt Ravnild (oversætter)
Forlag People'sPress
Udgivet 29 september 2016
Længde 4:42
Genrer Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771803105
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Mats og Susan Billmark levede et hektisk liv med børn, familie og arbejde, indtil de gik ned med stress. I Lær at leve fortæller de ærligt deres egen historie og om, hvordan du med øvelser og effektive teknikker kan blive bedre til at håndtere de ting, der stresser dig eller giver dig hjertebanken. Du får gode og enkle råd om alt fra bekymringer, børn og stress, angst og depression til søvnproblemer, tankemylder og tidspres m.m., som du kan bruge i din hverdag derhjemme og på jobbet til at skrue ned for uroen og op for nærværet. Kort sagt: Lær at leve er din personlige all round-guide til et bedre liv med færre bekymringer.