Laudrup. Et fodbolddynasti (lydbog) a
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Axel Boisen (forfatter), Henrik Nordskilde (forfatter), Christian Mohr Boisen (forfatter), Henrik Jandorf (indlæser)

Laudrup. Et fodbolddynasti lydbog

DKK 107
(0)
I den vestlige ende af hovedstaden fødes i 1945 en dreng, som kommer til at grundlægge et fodbolddynasti. Finn Laudrup har ligesom sønnerne Michael og Brian et enestående talent, som det bliver hans livs udfordring at forvalte. De tre tryllebinder gennem fire årtier danskerne med deres evner på fodboldbanen. Undervejs oplever de sportens mørkeste sider: kynisme, heltedyrkelse, had og forventningspres. Udfordringer, de tackle på hver sin måde. Men stridigheder fører til brud med både klubber ...
DKK 107
DKK 106
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Axel Boisen (forfatter), Henrik Nordskilde (forfatter), Christian Mohr Boisen (forfatter), Henrik Jandorf (indlæser), Per Kjærbye (illustrator)
Udgivet 13 september 2012
Længde 12:52
Genrer Biografier, Biografier og Erindringer
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711383124
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

I den vestlige ende af hovedstaden fødes i 1945 en dreng, som kommer til at grundlægge et fodbolddynasti. Finn Laudrup har ligesom sønnerne Michael og Brian et enestående talent, som det bliver hans livs udfordring at forvalte. De tre tryllebinder gennem fire årtier danskerne med deres evner på fodboldbanen. Undervejs oplever de sportens mørkeste sider: kynisme, heltedyrkelse, had og forventningspres. Udfordringer, de tackle på hver sin måde. Men stridigheder fører til brud med både klubber og landshold – som brødrene senere vender hjem til og løfter til dets største præstationer nogensinde. Bag spillerne står de kvinder, der holder slægten sammen trods pres, rejser og rygter. Laudrup – et fodbolddynasti er den sande historie om familien, der begejstrede en nation og lagde verden for deres fødder.