Lazarus (lydbog) af Lars Kepler
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Lars Kepler (forfatter), Thomas Mørk (indlæser)

Lazarus lydbog

DKK 133
Thrillermesteren Lars Kepler er tilbage med det syvende bind i serien om kriminalkommissær Joona Linna. En død mand bliver fundet i en lejlighed i Oslo. Da politiet åbner køkkenets fryser, gør de et gruopvækkende fund. Ofret viser sig at være en hidtil ukendt gravskænder og trofæsamler. Nogle dage senere kontakter en tysk kommissær Joona Linna og beder om hjælp til en mordsag på en campingplads uden for Rostock. Joona forstår, at mønstret, som viser sig, er sindssygt og samtidig umuligt at ...
DKK 133
DKK 133
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Lars Kepler (forfatter), Jesper Klint Kistorp (oversætter), Thomas Mørk (indlæser), Birgitte Steffen Nielsen (oversætter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 2 november 2018
Længde 15:44
Genrer Thriller og Spænding, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702227581
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Thrillermesteren Lars Kepler er tilbage med det syvende bind i serien om kriminalkommissær Joona Linna. En død mand bliver fundet i en lejlighed i Oslo. Da politiet åbner køkkenets fryser, gør de et gruopvækkende fund. Ofret viser sig at være en hidtil ukendt gravskænder og trofæsamler. Nogle dage senere kontakter en tysk kommissær Joona Linna og beder om hjælp til en mordsag på en campingplads uden for Rostock. Joona forstår, at mønstret, som viser sig, er sindssygt og samtidig umuligt at ignorere. Nogle vil kalde det et mirakel, at man genopstår fra de døde – andre vil kalde det et mareridt.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

God bog

Super spændende bog !

super spændende og tilpas uhyggelig man kan ikke lægge den fra sig