Ledvogteren (lydbog) af Kristian  Lun
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Kristian Lundberg (forfatter), Kristian Lundberg (forfatter), Torben Thune (indlæser)

Ledvogteren (Malmøkrimierne #2) lydbog

DKK 104
(0)
Malmø. Februar. 2004. Klokken er lidt over fem om morgenen, da den første bombe eksploderer på Lundavägen. Det bliver startskuddet til en serie af mord. Nils Forsberg - leder af Enheden for Særlige Efterforskninger - hører kun braget svagt, som i en drøm. Han ligger indespærret i bagsmækken på sin elskede Mazda 323. Men hvorfor? Tågen svæver ind fra Øresund. Og én efter én svinder de bort; de hjemløse, de småkriminelle, de prostituerede. Ledvogteren er en skildring af vores samtid og anden ...
DKK 104
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Kristian Lundberg (forfatter), Kristian Lundberg (forfatter), Bent Vinn Nielsen (oversætter), Torben Thune (indlæser)
Forlag People'sPress
Udgivet 13 juni 2012
Længde 5:33
Genrer Romaner, Skønlitteratur, Krimier
Serie Malmøkrimierne
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771371680
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Malmø. Februar. 2004. Klokken er lidt over fem om morgenen, da den første bombe eksploderer på Lundavägen. Det bliver startskuddet til en serie af mord. Nils Forsberg - leder af Enheden for Særlige Efterforskninger - hører kun braget svagt, som i en drøm. Han ligger indespærret i bagsmækken på sin elskede Mazda 323. Men hvorfor? Tågen svæver ind fra Øresund. Og én efter én svinder de bort; de hjemløse, de småkriminelle, de prostituerede. Ledvogteren er en skildring af vores samtid og anden bog i Kristian Lundbergs sensationelle og højst særprægede krimiserie om Øresundsregionens skyggeside, der indledtes med Ildslugeren. Et originalt og meget rost Malmø-modstykke til Dan Turélls københavnerkrimier. Tredje bog, Malmømanden, er også på vej på dansk.