Leon (lydbog) af Mons Kallentoft, Mar
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Mons Kallentoft (forfatter), Markus Lutteman (forfatter), Esben Hansen (indlæser), Louise Davidsen (indlæser)

Leon (Herkules-serien #2) lydbog

DKK 47 Dagens pris
(1)
En optagelse af en skrækslagen indespærret dreng når den unge kriminalinspektør ved Stockholms politi, Zack Herry. Som en mørk, løveagtig skygge bevæger kidnapperen sig rundt i baggrunden, og over hans hoved tæller et ur ubønhørligt ned. Zack forstår, at der venter drengen en frygtelig skæbne, hvis ikke de når ham i tide. Men han kæmper samtidig en indædt kamp mod sine indre dæmoner, og båndet til kollegaen Deniz slides dag for dag tyndere, mens Zack aldrig har været tættere på at se døden i ...
DKK 47 Dagens pris
DKK 47 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Mons Kallentoft (forfatter), Markus Lutteman (forfatter), Louise Ardenfelt Ravnild (oversætter), Esben Hansen (indlæser), Louise Davidsen (indlæser)
Udgivet 2 december 2015
Længde 9:26
Genrer Mysterier, Krimier
Serie Herkules-serien
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740028010
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En optagelse af en skrækslagen indespærret dreng når den unge kriminalinspektør ved Stockholms politi, Zack Herry. Som en mørk, løveagtig skygge bevæger kidnapperen sig rundt i baggrunden, og over hans hoved tæller et ur ubønhørligt ned. Zack forstår, at der venter drengen en frygtelig skæbne, hvis ikke de når ham i tide. Men han kæmper samtidig en indædt kamp mod sine indre dæmoner, og båndet til kollegaen Deniz slides dag for dag tyndere, mens Zack aldrig har været tættere på at se døden i øjnene. LEON er et selvstændigt andet bind i den kritikerroste Herkules-serie af forfatterparret Mons Kallentoft og Markus Lutteman.