Let it snow (lydbog) af Maureen Johns
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Maureen Johnson (forfatter), Lauren Myracle (forfatter), John Green (forfatter), Marie Nørgaard (indlæser)

Let it snow lydbog

DKK 76 Dagens pris
(0)
Tindrende hvide snedriver, de fineste gaver, kulørte små juletræskæder, der glitrer i de faldende fnug. En snestorm juleaften forvandler en lille by til en romantisk kulisse af den slags, man ellers kun ser i film. Eller - i hvert fald på en måde. For en kold og våd gåtur fra et strandet tog midt ude i ingenting ender normalt ikke i et karruselsvimlende kys fra en charmerende fremmed. Og ingen forestiller sig, at en travetur i sne til albuerne hen til den lokale vaffelbar kunne føre til, at g...
DKK 76 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Maureen Johnson (forfatter), Lauren Myracle (forfatter), John Green (forfatter), Louise Urth Olsen (oversætter), Marie Nørgaard (indlæser)
Udgivet 16 april 2015
Længde 7:38
Genrer Samfund og Politik, Romaner, Skønlitteratur, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740023053
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Tindrende hvide snedriver, de fineste gaver, kulørte små juletræskæder, der glitrer i de faldende fnug. En snestorm juleaften forvandler en lille by til en romantisk kulisse af den slags, man ellers kun ser i film. Eller - i hvert fald på en måde. For en kold og våd gåtur fra et strandet tog midt ude i ingenting ender normalt ikke i et karruselsvimlende kys fra en charmerende fremmed. Og ingen forestiller sig, at en travetur i sne til albuerne hen til den lokale vaffelbar kunne føre til, at gnisterne pludselig flyver mellem gamle venner. Eller at vejen tilbage til ægte kærlighed går lige lukt igennem en alt for tidlig morgenvagt på Starbucks. Men takket være de tre forfattere bag LET IT SNOW, john Green, Maureen Johnson, og Lauren Myracle, stråler juleglæden fra disse tre hylemorsomme og hjertevarme forbundne fortællinger om kærlighed, romantik og venskab.