Lev dig lykkelig (lydbog) af Sarah Mi
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Sarah Mia Kølpin (forfatter), Sarah Zobel Kølpin (forfatter), Sarah Mia Kølpin (indlæser), Sarah Zobel Kølpin (indlæser)

Lev dig lykkelig lydbog

DKK 84
(0)
Positiv psykologi handler om psykisk velvære, om vores muligheder for at skabe et lykkeligere liv. Det kræver en ny bevidsthed. En bevidsthed om positive følelser, om styrker og dyder, om optimisme og det at leve et liv, der rækker ud over os selv. I Lev dig lykkelig – med Positiv Psykologi giver Sarah Zobel Kølpin ved hjælp af øvelser og eksempler fra sit eget liv os redskaber til at give lykken en større plads i livet. Sarah Zobel Kølpin er uddannet cand.psyc...
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Lydbog med meditation ved forfatteren
Forfattere Sarah Mia Kølpin (forfatter), Sarah Zobel Kølpin (forfatter), Sarah Mia Kølpin (indlæser), Sarah Zobel Kølpin (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 10 oktober 2008
Længde 4:38
Genrer Psykologi og Pædagogik, Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702074321
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Positiv psykologi handler om psykisk velvære, om vores muligheder for at skabe et lykkeligere liv. Det kræver en ny bevidsthed. En bevidsthed om positive følelser, om styrker og dyder, om optimisme og det at leve et liv, der rækker ud over os selv. I Lev dig lykkelig med Positiv Psykologi giver Sarah Zobel Kølpin ved hjælp af øvelser og eksempler fra sit eget liv os redskaber til at give lykken en større plads i livet. Sarah Zobel Kølpin er uddannet cand.psych. Hun er vokset op med en åndelig og holistisk tilgang til livet og har igennem 15 år praktiseret og undervist i meditation. Hun holder foredrag om blandt andet positiv psykologi, som hun med stor succes har introduceret herhjemme.