Liv for liv (lydbog) af Jussi Adler-O
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Jussi Adler-Olsen (forfatter), Elsebeth Egholm (forfatter), Anna Grue (forfatter), Jens Henrik Jensen (forfatter), Christian Mørk (forfatter), Ole Tornbjerg (forfatter), Jeanette Øbro (forfatter), Lars Junker Thiesgaard (indlæser)

Liv for liv lydbog

DKK 47 Dagens pris
(8)
Syv af Danmarks mest populære og bedst sælgende krimi- og spændingsforfattere har skrevet nervepirrende historier til samlingen Liv for liv.  Forfatterne har fået frie hænder i skriveprocessen, og det har givet seks meget forskellige spændingshistorier om blandt andet terror i en lufthavn, koldblodig hævn og kidnapning.  Nogle af forfatterne har valgt at følge op på de allerede eksisterende persongallerier fra deres spændingsserier, mens andre har besluttet sig for at skrive helt nyt. Fælles ...
DKK 47 Dagens pris
DKK 47 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Jussi Adler-Olsen (forfatter), Elsebeth Egholm (forfatter), Anna Grue (forfatter), Jens Henrik Jensen (forfatter), Christian Mørk (forfatter), Ole Tornbjerg (forfatter), Lars Junker Thiesgaard (indlæser), Jeanette Øbro (forfatter)
Udgivet 15 marts 2013
Længde 7:16
Genrer Noveller, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740009811
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Syv af Danmarks mest populære og bedst sælgende krimi- og spændingsforfattere har skrevet nervepirrende historier til samlingen Liv for liv.  Forfatterne har fået frie hænder i skriveprocessen, og det har givet seks meget forskellige spændingshistorier om blandt andet terror i en lufthavn, koldblodig hævn og kidnapning.  Nogle af forfatterne har valgt at følge op på de allerede eksisterende persongallerier fra deres spændingsserier, mens andre har besluttet sig for at skrive helt nyt. Fælles for historierne er naturligvis, at de har et spændingsplot. Det, der i øvrigt gør samlingen unik, er, at såvel forfattere som forhandlere og forlag har valgt at donere en del overskuddet fra salget af bogen til Dansk Flygtningehjælp.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse