Løgnenes Palads (lydbog) af Erin Watt
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Erin Watt (forfatter), Sofie Alhøj (indlæser), Ari Alexander Andersen (indlæser)

Løgnenes Palads (Royals) lydbog

DKK 84
(0)
"Jeg er en Royal, baby. Jeg flygter ikke. Jeg kæmper." Ella klarede at blive kastet ind i familien Royal som Callums uønskede myndling. Hun troede, at Astor Park var en prøvelse – men hendes forkælede, ondskabsfulde klassekammerater er intet i forhold til det, der venter hende og Reed. Et familiemedlem, der dukker op fra fortiden og er fast besluttet på at ødelægge hendes og Reeds forhold. En stedmor fra helvede. Og en mordanklage, der hænger over hovedet på Reed. Royalpalæet vakler...
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Erin Watt (forfatter), Merete Rostrup Fleischer (oversætter), Sofie Alhøj (indlæser), Ari Alexander Andersen (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 8 december 2017
Længde 10:20
Genrer Erotik, Romantik, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Royals
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702255478
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

"Jeg er en Royal, baby. Jeg flygter ikke. Jeg kæmper." Ella klarede at blive kastet ind i familien Royal som Callums uønskede myndling. Hun troede, at Astor Park var en prøvelse – men hendes forkælede, ondskabsfulde klassekammerater er intet i forhold til det, der venter hende og Reed. Et familiemedlem, der dukker op fra fortiden og er fast besluttet på at ødelægge hendes og Reeds forhold. En stedmor fra helvede. Og en mordanklage, der hænger over hovedet på Reed. Royalpalæet vakler under et bjerg af hemmeligheder og løgne, og det er op til Ella, at redde den mand, hun elsker, før det er for sent. Løgnenes Palads er tredje bog i serien om Ella Harper og den stenrige og dysfunktionelle Royalfamilie, der udspiller sig i en verden af penge, hemmeligheder og løgne.