Love City (lydbog) af David Garmark,
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
David Garmark (forfatter), Stephan Garmark (forfatter), David Garmark (indlæser)

Love City lydbog

DKK 133
(0)
LOVE CITY: Kælenavnet for ferieparadiset St. John – en af øerne i det tidligere Dansk Vestindien. Men der ånder alt andet end fred og idyl. På orkanhærgede og ødelagte St. Thomas har den karismatiske King Malcolm samlet en hær bestående af alt fra afrikanske pirater til guerillasoldater fra Syd- og Mellemamerika og har planer om at løsrive øerne fra USA. Revolution, undtagelsestilstand og no-fly zone. Da en mystisk malarialignende epidemi bryder ud på St. John, sendes nødhjælpsarbejderen Sam...
DKK 133
DKK 68
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere David Garmark (forfatter), Stephan Garmark (forfatter), Martin Schjönning (redaktør), Mikkel Henssel (illustrator), David Garmark (indlæser)
Forlag DreamLitt Aps
Udgivet 1 september 2018
Længde 7:14
Genrer Eventyr, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771713107
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

LOVE CITY: Kælenavnet for ferieparadiset St. John – en af øerne i det tidligere Dansk Vestindien. Men der ånder alt andet end fred og idyl. På orkanhærgede og ødelagte St. Thomas har den karismatiske King Malcolm samlet en hær bestående af alt fra afrikanske pirater til guerillasoldater fra Syd- og Mellemamerika og har planer om at løsrive øerne fra USA. Revolution, undtagelsestilstand og no-fly zone. Da en mystisk malarialignende epidemi bryder ud på St. John, sendes nødhjælpsarbejderen Sam Fisker afsted som en del af et hold fra European Crisis Aid. Med sig har de et privat vagthold ledet af Daniel Stoker. Da Sams chef myrdes, bliver hun leder af nødhjælperne og forsøger at komme til bunds i, hvad det er for en epidemi, der dræber folk i massevis – for der findes ingen malariamyg på øen. Snart opdager Sam og Danny, at deres jagt på sandheden bag udbruddet gør dem selv til de jagede, og midt i en voldsom orkan må de slå sig sammen med King Malcolm i deres kamp for overlevelse. Love City er en roman om oprør, tab af drømme og kærlighed og naturens uovervindelighed.