Lys i livet (lydbog) af Cecilie Frøkj
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Cecilie Frøkjær (forfatter), Jane Aamund (forfatter), Storm-Olsen Anne M. (indlæser), Anne M. Storm-Olsen (indlæser), Karen Abrahamsen (indlæser)

Lys i livet lydbog

DKK 104
(0)
I Lys i livet forholder Jane Aamund sig igennem en række samtaler med journalisten Cecilie Frøkjær ærligt og ukrukket til de udfordringer, hun har mødt, de sejre, hun har vundet, de fejltagelser, hun begik – og de mange farverige mennesker, der har krydset hendes vej. Jane Aamund (f.1936) er en af Danmarks mest succesfulde forfattere. Vi kender hende som en nydelig dame i spadseredragt, men bag det pæne ydre gemmer sig en fandenivoldsk og meget politisk ukorrekt kvinde. Hendes liv har taget...
DKK 104
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Cecilie Frøkjær (forfatter), Jane Aamund (forfatter), Storm-Olsen Anne M. (indlæser), Anne M. Storm-Olsen (indlæser), Karen Abrahamsen (indlæser)
Forlag People'sPress
Udgivet 19 januar 2009
Længde 7:42
Genrer Biografier, Medier og Kommunikation, Biografier og Erindringer, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771089516
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

I Lys i livet forholder Jane Aamund sig igennem en række samtaler med journalisten Cecilie Frøkjær ærligt og ukrukket til de udfordringer, hun har mødt, de sejre, hun har vundet, de fejltagelser, hun begik – og de mange farverige mennesker, der har krydset hendes vej. Jane Aamund (f.1936) er en af Danmarks mest succesfulde forfattere. Vi kender hende som en nydelig dame i spadseredragt, men bag det pæne ydre gemmer sig en fandenivoldsk og meget politisk ukorrekt kvinde. Hendes liv har taget flere sving end de flestes, og med tre ægteskaber og mandebekendtskaber på adskillige kontinenter bag sig har hun sagt goddag og farvel oftere end så mange andre. Hun har levet livet til kanten og gjort ting, som alle andre rystede på hovedet af. Og hun har betalt prisen for det. Men frem for alt er hun en ukuelig optimist og fighter, der trods kræftsygdomme, kroniske smerter, skilsmisser og tab stædigt opsøger lyset i livet og altid er på udkig efter et godt grin at læne sig op ad. Humoristisk og usentimentalt fortæller hun blandt andet Cecilie Frøkjær om, hvordan hun tackler sin angst, hvorfor hun er skrækkelig at være gift med, hvordan hun har tiltrukket charmepsykopater, og ikke mindst hvordan hun bejler til lykken. Cecilie Frøkjær (f. 1968) er journalist og har arbejdet som vært på ”Go’ Morgen Danmark” siden 1996 og desuden på en række talkshows, debat- og boligprogrammer. I 2001 udgav hun bogen Gennem østrogenmuren, en åbenhjertig fortælling om kvinder og kvindeliv i dagens Danmark. I Lys i livet møder hun Jane Aamund med humor og kærlige indspark og stiller hende spørgsmål, hun ikke har svaret på før.