Madmentor (lydbog) af Sofia Manning,
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag

Madmentor lydbog

DKK 159
(0)
Hvordan er dit forhold til mad? Det kan lyde som et uskyldigt spørgsmål, men for mange er forholdet til mad fyldt med bekymringer og dårlig samvittighed. For de er utilfredse med deres krop. Og ofte bliver madregler og kalorietælling løsningen, men det får kun utilfredsheden med kroppen og dem selv til at vokse. I denne bog får du blandt andet hjælp til at: Finde din naturlige vægt Bryde et negativt spisemønster Droppe den dårlige samvittighed Bogen er til dig, der er træt af period...
DKK 159
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Sofia Manning (forfatter), Marie Steenberger (forfatter), Tina Kruse Andersen Tina Kruse Andersen (indlæser), Line Thit Klein (illustrator)
Udgivet 28 april 2017
Længde 4:26
Genrer Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711790953
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Hvordan er dit forhold til mad? Det kan lyde som et uskyldigt spørgsmål, men for mange er forholdet til mad fyldt med bekymringer og dårlig samvittighed. For de er utilfredse med deres krop. Og ofte bliver madregler og kalorietælling løsningen, men det får kun utilfredsheden med kroppen og dem selv til at vokse. I denne bog får du blandt andet hjælp til at: Finde din naturlige vægt Bryde et negativt spisemønster Droppe den dårlige samvittighed Bogen er til dig, der er træt af perioder med slankekure efterfulgt af overspisning, og som ønsker et langt mere afslappet forhold til mad. Den er også til dig, der allerede arbejder med sundhed, og som synes, du mangler det sidste værktøj til at følge folk i mål med deres sundhed. Sofia Manning er coach, og Marie Steenberger er kost- og ernæringsvejleder. I "Madmentor" får du de metoder, som de bruger i deres undervisning på Madmentoruddannelsen, og som har hjulpet mange mennesker ud af deres kamp med f.eks. overspisning, underspisning, negativ kropsopfattelse og madafhængighed.