Magiens mester II (lydbog) af Wilbur
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Wilbur Smith (forfatter), Fjord Trier Hansen (indlæser)

Magiens mester II (Egypten-serien #3) lydbog

DKK 107
(0)
En del af Egypten-serien. Taita, læge og magiker, har levet i mange år som eneboer i ørkenen. Men en dag bliver han kaldt til faraos hof og befinder sig pludselig i en frygtelig konflikt. Onde kræfter vil tilrane sig Egyptens trone og myrde den unge prins Nefer, der er sønnesøn af den afdøde dronning Lostris, som Taita elskede. Taita må bruge alle sine evner for at redde prinsen fra en frygtelig skæbne. Men kærlighed og magi overvinder meget. Magiens mester er en selvstændig fortsættelse t...
DKK 107
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Wilbur Smith (forfatter), Vivi Berendt (oversætter), Vivi Berendt (Afdød) (oversætter), Fjord Trier Hansen (indlæser)
Udgivet 17 januar 2013
Længde 11:43
Genrer Krimier
Serie Egypten-serien
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711389485
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En del af Egypten-serien. Taita, læge og magiker, har levet i mange år som eneboer i ørkenen. Men en dag bliver han kaldt til faraos hof og befinder sig pludselig i en frygtelig konflikt. Onde kræfter vil tilrane sig Egyptens trone og myrde den unge prins Nefer, der er sønnesøn af den afdøde dronning Lostris, som Taita elskede. Taita må bruge alle sine evner for at redde prinsen fra en frygtelig skæbne. Men kærlighed og magi overvinder meget. Magiens mester er en selvstændig fortsættelse til Flodguden og Den syvende skriftrulle. Alle bøger i Egypten-serien: - Flodguden - Den syvende skriftrulle - Magiens mester - Den 11. plage - Ørkenguden - Farao (udkommer på dansk i oktober 2017).