Man jager et bæst og fanger et mennes
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Bent Isager-Nielsen (forfatter), Jesper Stein Larsen (forfatter), Jesper Stein Larsen (forfatter), Bent Isager-Nielsen (indlæser)

Man jager et bæst og fanger et menneske lydbog

DKK 107
(0)
Alle mennesker kan slå ihjel. Det er en af de erkendelser, jeg har taget med mig fra tyve år på rejseholdet. Men det betyder ikke, at alle mennesker bliver mordere … I min tid som chef for rejseholdets drabssektion har jeg set nok død og mødt tilpas mange drabsmænd til at vide, at selv den mest brutale morder inderst inde er et menneske. Måske drabsmandens drifter er mere dystre og kræfterne mørkere. Men i næsten et og alt ligner han dig og mig. På rejseholdet havde vi et motto, som jeg har...
DKK 107
DKK 106
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Bent Isager-Nielsen (forfatter), Jesper Stein Larsen (forfatter), Jesper Stein Larsen (forfatter), Bent Isager-Nielsen (indlæser), Kim Wendt Kim Wendt (illustrator)
Udgivet 30 september 2012
Længde 7:30
Genrer Biografier, Biografier og Erindringer
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711382622
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Alle mennesker kan slå ihjel. Det er en af de erkendelser, jeg har taget med mig fra tyve år på rejseholdet. Men det betyder ikke, at alle mennesker bliver mordere … I min tid som chef for rejseholdets drabssektion har jeg set nok død og mødt tilpas mange drabsmænd til at vide, at selv den mest brutale morder inderst inde er et menneske. Måske drabsmandens drifter er mere dystre og kræfterne mørkere. Men i næsten et og alt ligner han dig og mig. På rejseholdet havde vi et motto, som jeg har båret med mig i mit arbejde: MAN JAGER ET BÆST OG FANGER ET MENNESKE. Den læresætning har jeg valgt at gøre til titlen på mine erindringer. En drabsefterforskning består af tusinde små brikker, som skaffes til veje af mange dedikerede politifolkgennem minutiøst arbejde. Kun i tv-krimien opklarer en enkelt politimand forbrydelsen på egen hånd. Virkeligheden er anderledes, men ikke mindre spændende. Som efterforskningsleder i en lang række spektakulære mordgåder og kriminalsager har jeg været den, der samlede puslespillet. I tæt samarbejde med de dygtigste specialister i Danmark har jeg ’læst’ gerningssteder, profileret drabsmænd og fundet netop deres signatur. Jeg har rejst landet tyndt og afprøvet alle spor. Afhørt hundredvis af mistænkte. Og opklaret den alvorligste af alle forbrydelser – drabet.