Med kærlig hilsen ... (lydbog) af Ull
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Ulla Terkelsen (forfatter), Maria Stokholm (indlæser)

Med kærlig hilsen ... lydbog

DKK 52
(1)
Fra vodkanætter i det kommunistiske Warszawa til et Athen på randen af økonomisk kollaps, fra Swinging London til et Paris hårdt såret af terrorangreb, udenrigskorrespondenten Ulla Terkelsen har i godt fem årtier rejst Europa tyndt og igen og igen befundet sig lige midt i historien. I denne bog fortæller hun om sit Europa. Det er en personlig beretning, fortalt med sans for det medmenneskelige, det sjove og det rørende. Ulla Terkelsen trækker tråde fra efterkrigstiden frem til i dag og tegner...
DKK 52
DKK 52
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Historier fra Europa og omegn
Forfattere Ulla Terkelsen (forfatter), Andreas Fugl Thøgersen (redaktør), Maria Stokholm (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 7 december 2016
Længde 6:41
Genrer Biografier, Biografier og Erindringer
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702206043
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Fra vodkanætter i det kommunistiske Warszawa til et Athen på randen af økonomisk kollaps, fra Swinging London til et Paris hårdt såret af terrorangreb, udenrigskorrespondenten Ulla Terkelsen har i godt fem årtier rejst Europa tyndt og igen og igen befundet sig lige midt i historien. I denne bog fortæller hun om sit Europa. Det er en personlig beretning, fortalt med sans for det medmenneskelige, det sjove og det rørende. Ulla Terkelsen trækker tråde fra efterkrigstiden frem til i dag og tegner et portræt af et kontinent i knibe og krise - men også af at europæisk folk, der selv i vanskeligere tider end disse har evnet at bevare håbet.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

En klog kvindes perspektiv på Europas og vore alles verden igennem de sidste 50 år. En bog man bliver klogere af. Tak Ulla.