Medicinsk kommunikation (lydbog) af K
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Kaj Sparle Christensen (forfatter), Søren Cold (forfatter), Tove Hansen (forfatter), Merete Jørgensen (forfatter), Anette Fischer Pedersen (forfatter), Birgitte Dahl Pedersen (forfatter), Anne Mette Hess (indlæser)

Medicinsk kommunikation lydbog

DKK 409
(0)
Kommunikation inden for sundhedsvæsenet er et emne, som er genstand for stigende fokus. "Medicinsk kommunikation" behandler en række forskellige aspekter af kommunikationen mellem læge og patient samt kommunikation mellem sundhedsprofessionelle. Denne 2. udgave er opdateret med den nyeste viden inden for området og er udvidet med hele tre nye kapitler. Den er ideel som grundbog til kurser i kommunikation ved medicinstudiet i København, Aarhus, Odense og Aalborg, men vil også være nyttig for...
DKK 409
Forfattere Kaj Sparle Christensen (forfatter), Søren Cold (forfatter), Tove Hansen (forfatter), Merete Jørgensen (forfatter), Anette Fischer Pedersen (forfatter), Birgitte Dahl Pedersen (forfatter), Anne Mette Hess (indlæser)
Forlag FADL's Forlag
Udgivet 21 august 2015
Længde 9:43
Genrer Medicin, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788777497889
Kommunikation inden for sundhedsvæsenet er et emne, som er genstand for stigende fokus. "Medicinsk kommunikation" behandler en række forskellige aspekter af kommunikationen mellem læge og patient samt kommunikation mellem sundhedsprofessionelle. Denne 2. udgave er opdateret med den nyeste viden inden for området og er udvidet med hele tre nye kapitler. Den er ideel som grundbog til kurser i kommunikation ved medicinstudiet i København, Aarhus, Odense og Aalborg, men vil også være nyttig for andre sundhedsprofessionelle, fx på hospitalerne og i almen praksis.