Mens vi sover (lydbog) af Connie Warn
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag

Mens vi sover lydbog

DKK 117
(0)
Der findes to ting, vi alle må overgive os til: søvnen og kærligheden. Søvnforskeren Albert mener, at mennesker med søvnproblemer kan hjælpe hinanden ved at udveksle deres drømme. Hans teori er, at vi i søvnen alle befinder os i et fælles søvnhav, hvor vores drømme kan overlappe hinanden. Med seks vidt forskellige patienter i en søvngruppe skal teorien nu stå sin prøve. Men Albert har ikke taget højde for, at han også selv drømmer og dermed bliver del af sit eget forskningsprojekt. Eller at...
DKK 117
DKK 117
Forfattere Connie Warnick Aagaard (forfatter), Julie Hægstad (redaktør), Marie Lerche (redaktør), Connie Warnick Aagaard (indlæser)
Forlag Byens Forlag
Udgivet 9 januar 2019
Længde 9:9
Genrer Thriller og Spænding, Romantik, Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Romantik og Erotik, Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793758308
Der findes to ting, vi alle må overgive os til: søvnen og kærligheden. Søvnforskeren Albert mener, at mennesker med søvnproblemer kan hjælpe hinanden ved at udveksle deres drømme. Hans teori er, at vi i søvnen alle befinder os i et fælles søvnhav, hvor vores drømme kan overlappe hinanden. Med seks vidt forskellige patienter i en søvngruppe skal teorien nu stå sin prøve. Men Albert har ikke taget højde for, at han også selv drømmer og dermed bliver del af sit eget forskningsprojekt. Eller at det i endnu højere grad griber ind i hans velordnede forskerliv, da han forelsker sig i én af søvngruppens medlemmer; den franskfødte Gaia, der lider af mareridtsagtig søvnterror. Da Gaia forsøger at finde årsagerne til sin forstyrrede søvn i fortidens Paris og forsvinder dér, rejser Albert efter hende … MENS VI SOVER er en roman om dét, vi alle har brug for: søvn og kærlighed.