Mere end venner (lydbog) af Monica Mu
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Monica Murphy (forfatter), Sara Emilie Nielsen (indlæser), Christian Engell (indlæser)

Mere end venner lydbog

DKK 84
(0)
Det har været mit livs mest turbulente sommer. Efter at jeg fandt min ekskæreste i seng med min bedste veninde, har jeg fået nye venner, et nyt arbejde og nye interesser. Men der er en helt særlig fyr, der er interesseret i mig – og jeg forstår det ikke. Jordan Tuttle kan få lige den, han vil have. Han er skolens mest populære fyr. Sexet, intelligent, rig og stjernequarterback. På trods af mine bange anelser og min tvivl lader jeg ham komme tæt på mig. Sandsynligvis for tæt. Jeg opdager, ...
DKK 84
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Monica Murphy (forfatter), Sarah Louise Pedersen (oversætter), Sara Emilie Nielsen (indlæser), Christian Engell (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 26 februar 2018
Længde 7:56
Genrer Romantik, Romaner, 12-15 År, Ungdomsbøger, Skønlitteratur, Romantik og Erotik, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702257090
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Det har været mit livs mest turbulente sommer. Efter at jeg fandt min ekskæreste i seng med min bedste veninde, har jeg fået nye venner, et nyt arbejde og nye interesser. Men der er en helt særlig fyr, der er interesseret i mig – og jeg forstår det ikke. Jordan Tuttle kan få lige den, han vil have. Han er skolens mest populære fyr. Sexet, intelligent, rig og stjernequarterback. På trods af mine bange anelser og min tvivl lader jeg ham komme tæt på mig. Sandsynligvis for tæt. Jeg opdager, at han ikke er så perfekt, når det kommer til stykket, men jeg er ved at falde for ham. Jeg ved, at han en dag vil knuse mit hjerte. Og at jeg vil lade ham gøre det.   Mere end venner er highschoolromance, der får sommerfuglene i maven til at blafre. Fyldt med sitrende teenagekærlighed, jalousi og drama.