Mio, min Mio (lydbog) af Astrid Lindg
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Astrid Lindgren (forfatter), Karsten Pharao (indlæser)

Mio, min Mio lydbog

DKK 52
(1)
Bo Vilhelm Olsson, kaldet Bosse, er adopteret af et ældre ægtepar, der ikke bryder sig om drenge. En dag finder han en flaske med en ånd i, og da han befrier ånden, tager den ham med til Landet i det Fjerne. Da Bosse ankommer til Landet i det Fjerne, får han at vide, at hans rigtige navn er Mio, og at han er søn af landets konge. Mio bliver bedste venner med drengen Jum-Jum, og får hesten Miramis af sin far. Han er lykkelig i sit nye liv, men har finder snart ud af ikke alt er så vidunderli...
DKK 52
DKK 52
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Astrid Lindgren (forfatter), Kina Bodenhoff (oversætter), Karsten Pharao (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 22 juni 2015
Længde 3:27
Genrer 3-6 År, Romaner, Skønlitteratur, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702187021
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Bo Vilhelm Olsson, kaldet Bosse, er adopteret af et ældre ægtepar, der ikke bryder sig om drenge. En dag finder han en flaske med en ånd i, og da han befrier ånden, tager den ham med til Landet i det Fjerne. Da Bosse ankommer til Landet i det Fjerne, får han at vide, at hans rigtige navn er Mio, og at han er søn af landets konge. Mio bliver bedste venner med drengen Jum-Jum, og får hesten Miramis af sin far. Han er lykkelig i sit nye liv, men har finder snart ud af ikke alt er så vidunderligt, som det lader til. I nabolandet bor den onde Ridder Kato, hvis had er så stærkt, at jorden omkring hans slot er gold og afsveden. Selv om Mio bare er en lille dreng, bliver det hans opgave at bekæmpe Ridder Kato. Sammen med Jum-Jum og Miramis tager Mio af sted for at møde sin skæbne. Nyoversat af Kina Bodenhoff og indlæst af Karsten Pharao 2015.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Hej jeg hedder Eva Jeg ville anbefale den er god men der er svær med i denne bog så hvis du er under seks år gammel syntes jeg ikke du skal høre denne bog.