Mit andet liv (lydbog) af Jørn Nielse
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag

Mit andet liv (MIT LIV #2) lydbog

DKK 159
(0)
Under kraftig mediebevågenhed udkom i 1985 JØNKE – MIT LIV. Udgivelsen fandt sted, mens den eftersøgte Hells Angel endnu befandt sig på flugt – efterlyst og sigtet for mordet på lederen af rockerklubben Bullshit. MIT ANDET LIV begynder den dag – den 25. maj 1984 – hvor Jønke gik under jorden. Fra mordscenen og de begivenheder, som lå umiddelbart forud for drabet, fortæller Jønke her om det liv der fulgte: Først den korte periode under jorden i Danmark, derefter via Paris til Canada, hvor han...
DKK 159
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Jørn Nielsen (forfatter), Jørn Nielsen (indlæser), – Forfatterindlæsning (indlæser), Forfatterindlæsning Forfatterindlæsning (indlæser)
Udgivet 1 januar 2016
Længde 8:52
Genrer Biografier, Biografier og Erindringer
Serie MIT LIV
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711524312
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Under kraftig mediebevågenhed udkom i 1985 JØNKE – MIT LIV. Udgivelsen fandt sted, mens den eftersøgte Hells Angel endnu befandt sig på flugt – efterlyst og sigtet for mordet på lederen af rockerklubben Bullshit. MIT ANDET LIV begynder den dag – den 25. maj 1984 – hvor Jønke gik under jorden. Fra mordscenen og de begivenheder, som lå umiddelbart forud for drabet, fortæller Jønke her om det liv der fulgte: Først den korte periode under jorden i Danmark, derefter via Paris til Canada, hvor han tilbringer de næste år, indtil han vælger at opgive eksilet og vender tilbage til Danmark for at tage sin straf i foråret 1988. Det er beretningen om fire år på flugt. En dobbelttilværelse hvor hver dag er starten på et nyt liv, men hvor rødderne til det gamle altid er nærværende. MIT ANDET LIV udkom første gang i 1992 og er siden optrykt i flere oplag. Bogen er skrevet, mens forfatteren afsonede sin dom.