Mord i dit hjem (lydbog) af Jakob Mel
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Jakob Melander (forfatter), Henrik Brun (forfatter), Stephanie Caruna (forfatter), Rune Steffanson (forfatter), Dorthe Anette Hansen (forfatter), Pernille Boelskov (forfatter), Thomas Aagaard Skovmand (forfatter), Anders Slot Sørensen (indlæser)

Mord i dit hjem (Mord med benspænd #2) lydbog

DKK 117
(0)
"Mord i dit hjem" er en samling krimifortællinger med et benspænd. De SKULLE nemlig foregå i forfatternes egne hjem. Det sted, de fleste – forfattere inklusive – forbinder med noget ufarligt. Sådan er det bare ikke altid. Jakob Melander inviterer ind i privaten – overført forstået som bøgernes verden, antikvariatet og sikringen i Hovedstadsområdet – til en uheldsvanger historie om et hamskifte. Henrik Brun fortæller om en mand, der var panisk bane for ilden, men som alligevel bliver fundet ...
DKK 117
Undertitel Krimier fra forfatternes egne boliger
Forfattere Jakob Melander (forfatter), Henrik Brun (forfatter), Stephanie Caruna (forfatter), Rune Steffanson (forfatter), Dorthe Anette Hansen (forfatter), Pernille Boelskov (forfatter), Thomas Aagaard Skovmand (forfatter), Anders Slot Sørensen (indlæser)
Forlag Byens Forlag
Udgivet 21 september 2018
Længde 5:24
Genrer Krimier
Serie Mord med benspænd
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793758018
"Mord i dit hjem" er en samling krimifortællinger med et benspænd. De SKULLE nemlig foregå i forfatternes egne hjem. Det sted, de fleste – forfattere inklusive – forbinder med noget ufarligt. Sådan er det bare ikke altid. Jakob Melander inviterer ind i privaten – overført forstået som bøgernes verden, antikvariatet og sikringen i Hovedstadsområdet – til en uheldsvanger historie om et hamskifte. Henrik Brun fortæller om en mand, der var panisk bane for ilden, men som alligevel bliver fundet brændt i et af sommerhusene ved Blokhus. Stephanie Caruana tager os med ind i en lejlighed på Amager, hvor en forfatter uden inspiration har bloddryppende drømme. Dorthe Annette Hansen lader en forfulgt journalist vende tilbage til sit fødested på Nykøbing Falster, hvor en uhyggelig hemmelighed spøger på loftet. Pernille Boelskov holder os fanget i et hus på Bornholm, hvor et mord bliver begået, mens en snestorm holder pårørende og en efterforsker fanget inde døre. Thomas Aagaard Skovmand fortæller om Bergstrand, Københavneren i Vejle, der en søvnløs nat opdager en udspekuleret hemmelighed om den ellers så harmløse Jensen med de jordkolde øl. Rune Stefansson tager os med ind i en hans treværelses lejlighed i svømmehalskvarteret på Frederiksberg. Pludselig flækker et natskrig stilheden.