Mord på din ferie (lydbog) af Lotte P
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Lotte Petri (forfatter), Lone Theils (forfatter), Kim Juul (forfatter), Eva Maria Fredensborg (forfatter), Arne Woythal (forfatter), Mari Bacquin (forfatter), Robert Zola Christensen (forfatter), Thomas Knuth (indlæser)

Mord på din ferie (Mord med benspænd #3) lydbog

DKK 199
(0)
KOM PÅ FERIE MED KRIMIFORFATTERE. Med ud i det danske sommerland, hvor der er garanteret sol, sommer og … MORD. Kom med i sommerhus og i Sommerland Sjælland. Til koncert på Gæstgiveren på Bornholm. På Stranden. Ind til hovedstaden og rundt i resten af Danmark. Alle stederne gemmer på en makaber hemmelighed, der venter på at blive opklaret. MORD PÅ DIN FERIE er tredje bog i en serie, hvor krimiforfattere skriver med afsæt i et på forhånd planlagt benspænd. Den her gang at novellen skulle fo...
DKK 199
Undertitel Krimifortællinger fra forfatternes feriesteder
Forfattere Lotte Petri (forfatter), Lone Theils (forfatter), Kim Juul (forfatter), Eva Maria Fredensborg (forfatter), Arne Woythal (forfatter), Mari Bacquin (forfatter), Robert Zola Christensen (forfatter), Rasmus Lund Nielsen (redaktør), Thomas Knuth (indlæser)
Forlag Byens Forlag
Udgivet 25 maj 2018
Længde 3:53
Genrer Krimier
Serie Mord med benspænd
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793628625
KOM PÅ FERIE MED KRIMIFORFATTERE. Med ud i det danske sommerland, hvor der er garanteret sol, sommer og … MORD. Kom med i sommerhus og i Sommerland Sjælland. Til koncert på Gæstgiveren på Bornholm. På Stranden. Ind til hovedstaden og rundt i resten af Danmark. Alle stederne gemmer på en makaber hemmelighed, der venter på at blive opklaret. MORD PÅ DIN FERIE er tredje bog i en serie, hvor krimiforfattere skriver med afsæt i et på forhånd planlagt benspænd. Den her gang at novellen skulle foregå på et feriested i Danmark. KRIMIFORTÆLLINGER AF: Einar & Berg, Lotte Petri, Lone Theils, Kim Juul, Eva Maria Fredensborg og Arne Woythal.