Morderens bog (lydbog) af Maria Lang
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Maria Lang (forfatter), Niels Vigild (indlæser)

Morderens bog lydbog

DKK 159
(0)
Da krimiforfatteren Almi Graans nyeste bog er kommet fra trykkeren, går det op for hende, at nogen har ændret gevaldigt i den. Det er ikke længere hendes bog, men en morders bog. For alt i den nye udgave tyder på, at de forbrydelser, der bliver beskrevet, vil komme til at finde sted. Hun beder kriminalkommissær Christer Wijk tage sig af sagen, inden morderen får mulighed for at føre det grusomme plot ud i livet. Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier...
DKK 159
DKK 75
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Maria Lang (forfatter), Grete Juel Jørgensen (oversætter), Grethe Juel Jørgensen (oversætter), Niels Vigild (indlæser)
Udgivet 23 januar 2018
Længde 5:26
Genrer Romaner, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711875650
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Da krimiforfatteren Almi Graans nyeste bog er kommet fra trykkeren, går det op for hende, at nogen har ændret gevaldigt i den. Det er ikke længere hendes bog, men en morders bog. For alt i den nye udgave tyder på, at de forbrydelser, der bliver beskrevet, vil komme til at finde sted. Hun beder kriminalkommissær Christer Wijk tage sig af sagen, inden morderen får mulighed for at føre det grusomme plot ud i livet. Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.