Mørkemanden (lydbog) af Lotte og Søre
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Lotte og Søren Hammer (forfatter), Karsten Pharao (indlæser)

Mørkemanden (Konrad Simonsen #7) lydbog

DKK 84
(5)
Konrad Simonsen er tilbage! En fynsk pyroman med adskillige brande og et dødsfald på samvittigheden er blevet dømt for en brand, han med al sandsynlighed ikke har begået. Justitsministeriets departementschef hyrer i al diskretion Konrad Simonsen til at efterforske sagen. Konrad Simonsen, der nu arbejder for et privat konsulentfirma, indvilger, men hurtigt må han erkende, at sagen er mere betændt end som så: Ikke blot er sagen hemmeligstemplet og overført til PET, ingen har tilsyneladende no...
DKK 84
DKK 52
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Lotte og Søren Hammer (forfatter), Karsten Pharao (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 28 oktober 2016
Længde 10:28
Genrer Krimier
Serie Konrad Simonsen
Nummer i serie 7
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702219081
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Konrad Simonsen er tilbage! En fynsk pyroman med adskillige brande og et dødsfald på samvittigheden er blevet dømt for en brand, han med al sandsynlighed ikke har begået. Justitsministeriets departementschef hyrer i al diskretion Konrad Simonsen til at efterforske sagen. Konrad Simonsen, der nu arbejder for et privat konsulentfirma, indvilger, men hurtigt må han erkende, at sagen er mere betændt end som så: Ikke blot er sagen hemmeligstemplet og overført til PET, ingen har tilsyneladende nogen interesse i, at sagen bliver genåbnet. Sideløbende har Drabsafdelingen, nu ledet af Arne Pedersen, fået en spektakulær sag: To mænd er blevet overfaldet og har fået bortopereret deres ene hånd, men ingen af ofrene ønsker at bistå politiet med opklaringen, heller ikke da en bilbrand får fatale følger … Mørkemanden er syvende bog i Hammer-parrets succesfulde serie om Konrad Simonsen og hans efterforskningsteam.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Super bog som de andre i serien

7. bog med Konrad, Komtessen og Klaus. Konrad er dog ansat i privat firma men Komtessen og Klaus er ansat i politiet unden Arnes ledelse. Det bliver dog alligvel et samarbejde mellem dem og de får assistance af den lidt specielle politassistent Anita. Endnu en gang har Lotte og Søren Hammer skrevet en spændende krimi. Flere underlige brænde på Fyn. Samtidig får politiet to sager hvor begge er mænd der hver har fået skåret en hånd af.