Musik er liv. En biografi om Carl Nie
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Steen Chr. Steensen (forfatter), Jørgen Fisker (indlæser), Kjeld Nørgaard (indlæser), Birthe Neumann (indlæser), Paul Hüttel (indlæser), David Seedorff (indlæser)

Musik er liv. En biografi om Carl Nielsen lydbog

DKK 75
(0)
Carl Nielsen blev født i 1865 på Fyn og udviste allerede som barn store evner inden for musikken. Steen Chr. Steensen tegner et portræt af en af Danmarks største komponister. Det er umuligt at fortælle om Carl Nielsens liv uden sideløbende at fortælle om hans musik, der var så integreret en del af hans liv og personlighed. Steen Chr. Steensens biografi fokuserer på den tætte forbindelse mellem Carl Nielsens livsforløb og hans musikalske udvikling og tegner således et helt særligt billede af d...
DKK 75
DKK 75
Forfattere Steen Chr. Steensen (forfatter), Jørgen Fisker (indlæser), Kjeld Nørgaard (indlæser), Birthe Neumann (indlæser), Paul Hüttel (indlæser), David Seedorff (indlæser)
Udgivet 27 marts 2019
Længde 14:2
Genrer Biografier, Litteraturvidenskab, Biografier og Erindringer, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726089271
Carl Nielsen blev født i 1865 på Fyn og udviste allerede som barn store evner inden for musikken. Steen Chr. Steensen tegner et portræt af en af Danmarks største komponister. Det er umuligt at fortælle om Carl Nielsens liv uden sideløbende at fortælle om hans musik, der var så integreret en del af hans liv og personlighed. Steen Chr. Steensens biografi fokuserer på den tætte forbindelse mellem Carl Nielsens livsforløb og hans musikalske udvikling og tegner således et helt særligt billede af den store komponist. "Styrken i Steensen biografi ligger i dens engagement i en høj grad af individualiseret læsning af Carl Nielsens karriere. Som sådan er det en fremstilling, som alle seriøse Carl Nielsen-forskere vil sørge for at læse" - Daniel M. Grimley i Danish Yearbook of Musicology, 2000 Steen Chr. Steensen er en dansk forfatter, foredragsholder, kulturformidler og musikskribent. Han har blandt andet været ekstern lektor ved Musikvidenskabeligt Institut ved Aarhus Universitet og Københavns Universitet, musikanmelder for Berlingske og skribent ved magasinet Klassisk. Steen Chr. Steensen har desuden udgivet en række spændende bøger om komponister og musik.