Nadia Nadim - Min historie (lydbog) a
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Nadia Nadim i samarbejde med Miriam Zesler (forfatter), Miriam Zesler (forfatter), Nadia Nadim (forfatter), Miriam Zesler (indlæser)

Nadia Nadim - Min historie lydbog

DKK 164 Dagens pris
(5)
Det var slet ikke meningen, at Årets Dansker 2017, fodboldspilleren Nadia Nadim, skulle være dansk. Hun er født ind i en velhavende familie i Afghanistan, hvis liv blev totalt forandret, da faren, som var general i den afghanske hær, blev bortført og brutalt henrettet af Taliban, da Nadia var bare ni år gammel. Et par år senere tog Nadias mor konsekvensen af de dystre fremtidsudsigter for sine i alt fem døtre og flygtede ud af landet. England var målet, men efter en barsk flugt endte familien...
DKK 164 Dagens pris
DKK 164 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Nadia Nadim i samarbejde med Miriam Zesler (forfatter), Miriam Zesler (forfatter), Nadia Nadim (forfatter), Miriam Zesler (indlæser)
Udgivet 13 juni 2018
Længde 5:19
Genrer Biografier, Sport, Fritid og Hobby, Biografier og Erindringer, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740049763
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Det var slet ikke meningen, at Årets Dansker 2017, fodboldspilleren Nadia Nadim, skulle være dansk. Hun er født ind i en velhavende familie i Afghanistan, hvis liv blev totalt forandret, da faren, som var general i den afghanske hær, blev bortført og brutalt henrettet af Taliban, da Nadia var bare ni år gammel. Et par år senere tog Nadias mor konsekvensen af de dystre fremtidsudsigter for sine i alt fem døtre og flygtede ud af landet. England var målet, men efter en barsk flugt endte familien ved et tilfælde i Randers. Sin første tid i Danmark tilbragte Nadia i et asylcenter i Nordjylland., hvor hun snart viste ekstraordinære evner i den lokale fodboldklub. Med sin fandenivoldske stil og charmerende frækhed har hun siden spillet sig ind i danskernes hjerter og under EM i kvindefodbold i 2017 blev den legesyge stjerneangriber et folkeeje. I dag spiller hun professionelt for Manchester City og er en af de største profiler på det danske landshold. Hun er desuden næsten færdig med sit medicinstudie på Aarhus Universitet, og hendes målbevidsthed, ukuelighed, råstyrke og fightermentalitet gør hende til et forbillede for mange – ikke mindst unge kvinder. I denne selvbiografi fortæller hun sin dramatiske historie ud fra et ønske om at inspirere andre til at forfølge drømme og kæmpe for sine mål.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse