Når jeg er hos dig (lydbog) af Linn U
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Linn Ullmann (forfatter), Pusle Helmuth Darville (indlæser), Agnete Wahl (indlæser), Johan Vinde (indlæser)

Når jeg er hos dig lydbog

DKK 107
(1)
En varm sommeraften balancerer Stella og Martin på taget af et højt hus. Med et falder Stella ud over kanten, og i løbet af to sekunder har Martin mistet sin kone, Amanda mistet sin mor, og Aksel mistet sin veninde. De nedskriver deres minder om Stella, som et flerstemming kor fremfører de fortællingen om hende, men allermest fortæller de om sig selv. Når jeg er hos dig er en anderledes kærlighedsroman. Om den store kærlighed, den vanskelige kærlighed, den umulige kærlighed og det intense h...
DKK 107
DKK 106
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Linn Ullmann (forfatter), Annelise Ebbe (oversætter), Pusle Helmuth Darville (indlæser), Agnete Wahl (indlæser), Johan Vinde (indlæser)
Udgivet 13 juli 2012
Længde 4:50
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711380888
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En varm sommeraften balancerer Stella og Martin på taget af et højt hus. Med et falder Stella ud over kanten, og i løbet af to sekunder har Martin mistet sin kone, Amanda mistet sin mor, og Aksel mistet sin veninde. De nedskriver deres minder om Stella, som et flerstemming kor fremfører de fortællingen om hende, men allermest fortæller de om sig selv. Når jeg er hos dig er en anderledes kærlighedsroman. Om den store kærlighed, den vanskelige kærlighed, den umulige kærlighed og det intense had. "Især i beskrivelsen af mor/datter-forholdet og den allesteds nærværende ensomhedsfølelse fornemmes Linn Ullmanns livsklogskab ... Med sikker hånd tegner Linn Ullmann et fint, indirekte kvindeportræt, der rammer et kvindeligt felt mellem begejstring og den svimlende udsigt til afgrunden. Hun fanger styrken i sårbarheden. – Eva Pohl, Berlingske Tidende "… en kompleks og fantastisk fortælling, der holder intensiteten både i sin beskrivelse af hverdagsobservationer og i sine abstraktioner. Det virker, som om forfatteren har uhindret adgang til alle livets mysterier og dertil mod til at fortælle om dem. Den usædvanlige kombination af et sproglig talent, en imponerende tankekraft og et varmt hjerte hos forfatteren må kunne begejstre mange læsere." –Luise Puck Hansen, Kristeligt Dagblad "Linn Ullmann er en formidabel fortæller, der magter at kombinere denne historie fuld af tilværelsens skygge, med et forsonende, humoristisk skær ... Når jeg er hos dig er en både elegang og original bog ..." – Michael Eigtved, B.T.