Narnia 3 - Hesten og drengen (lydbog)
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
C. S. Lewis (forfatter), Lars Lippert (indlæser)

Narnia 3 - Hesten og drengen (Narnia #3) lydbog

DKK 52
(0)
Da drengen Shasta finder ud af, at han ikke er søn af den hårde og ukærlige fisker, der vil sælge ham som slave, flygter han. På sin desperate rejse møder han en pige, Aravis, der er på flugt lige som ham selv. Selv om de absolut ikke kan lide hinanden, bliver de – og de to talende heste de rider på - enige om at følges ad. Men for at komme til Narnia skal de først gennem storbyen Tashbaan, hvor mange farer lurer og bagefter gennem ørkenen og over bjergene. I Tashbaan kommer det fra hinanden,...
DKK 52
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere C. S. Lewis (forfatter), Pauline Baynes (illustrator), Niels Søndergaard (oversætter), Lars Lippert (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 14 september 2015
Længde 4:42
Genrer 9-12 År, Fantasy, Science Ficton og Fantasy, Børnebøger
Serie Narnia
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702178630
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Da drengen Shasta finder ud af, at han ikke er søn af den hårde og ukærlige fisker, der vil sælge ham som slave, flygter han. På sin desperate rejse møder han en pige, Aravis, der er på flugt lige som ham selv. Selv om de absolut ikke kan lide hinanden, bliver de – og de to talende heste de rider på - enige om at følges ad. Men for at komme til Narnia skal de først gennem storbyen Tashbaan, hvor mange farer lurer og bagefter gennem ørkenen og over bjergene. I Tashbaan kommer det fra hinanden, og hver for sig får de oplysninger om et planlagt angreb på Narnia. Vil det lykkes dem at advare Kong Peter og hans søskende før det er for sent? Vil det lykkes for den store og gode løve Aslan endnu en gang at indgyde indbyggerne i Narnia den kraft og det mod, der skal til for at vinde over de onde magter, som truer?