Engelsfors 3 - Nøglen (lydbog) af Mat
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Mats Strandberg (forfatter), Sara B. Elfgren (forfatter), Grete Tulinius (indlæser)

Engelsfors 3 - Nøglen (Engelsfors #3) lydbog

DKK 133
(0)
Nøglen er tredje bind i den svenske bestseller-trilogi af Sara B. Elfgren og Mats Strandberg om DE UDVALGTE i byen Engelsfors. Første bind hedder Cirklen og andet bind hedder Ild. Det er under en måned siden tragedien på gymnasiet i Engelsfors. Men de udvalgte når ikke at komme sig, før deres verden bliver vendt på hovedet igen. Spørgsmål besvares. Hemmeligheder afsløres. loyalitet testes. Tiden er ved at løbe ud, og i sidste ende kan de kun være sikre på én ting: Alting vil ændre sig. ...
DKK 133
DKK 133
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Mats Strandberg (forfatter), Sara B. Elfgren (forfatter), Kina Bodenhoff (oversætter), Grete Tulinius (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 17 august 2015
Længde 20:25
Genrer 12-15 År, Ungdomsbøger, Børnebøger
Serie Engelsfors
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702180220
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Nøglen er tredje bind i den svenske bestseller-trilogi af Sara B. Elfgren og Mats Strandberg om DE UDVALGTE i byen Engelsfors. Første bind hedder Cirklen og andet bind hedder Ild. Det er under en måned siden tragedien på gymnasiet i Engelsfors. Men de udvalgte når ikke at komme sig, før deres verden bliver vendt på hovedet igen. Spørgsmål besvares. Hemmeligheder afsløres. loyalitet testes. Tiden er ved at løbe ud, og i sidste ende kan de kun være sikre på én ting: Alting vil ændre sig. Trilogien er fuld af spænding, magi, gys og kærlighed i en på én gang klassisk ungdomsroman med alle de sædvanlige ungdomstemaer - og en dramatisk spændingsroman. Oplagt til fans af Twillight og Shiver-trilogien. Indlæst af Grete Tulinius 2015.