Omina (lydbog) af Mette Moestrup, Naj
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Mette Moestrup (forfatter), Naja Marie Aidt (forfatter), Mette Moestrup (indlæser), Naja Marie Aidt (indlæser)

Omina lydbog

DKK 84
(0)
dette skal handle om tvivl og dette skal være en hammer af brændende stål * dette skal handle om hjertets hårdhed og dette skal være blødt som et afskåret bryst   Sådan begynder Naja Marie Aidt og Mette Moestrups nye digtsamling OMINA. OMINA er flertalsform af det latinske omen, som også findes på dansk. Et omen er et varsel eller tegn. OMINA er stærke og dunkle varselsdigte, der kredser om amazonen som figur. Naja Marie Aidt og Mette Moestrup har arbejdet på digtsamli...
DKK 84
DKK 52
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Mette Moestrup (forfatter), Naja Marie Aidt (forfatter), Mette Moestrup (indlæser), Naja Marie Aidt (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 11 oktober 2016
Længde 0:18
Genrer Samfund og Politik, Digte og Poesi, Skønlitteratur, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702218060
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

dette skal handle om tvivl og dette skal være en hammer af brændende stål * dette skal handle om hjertets hårdhed og dette skal være blødt som et afskåret bryst   Sådan begynder Naja Marie Aidt og Mette Moestrups nye digtsamling OMINA. OMINA er flertalsform af det latinske omen, som også findes på dansk. Et omen er et varsel eller tegn. OMINA er stærke og dunkle varselsdigte, der kredser om amazonen som figur. Naja Marie Aidt og Mette Moestrup har arbejdet på digtsamlingen sammen siden 2014. OMINA kan på en gang kan læses som to forløb (Aidt har skrevet venstresider, Moestrup højresider) og som ét langdigt. OMINA følger i forlængelse af FRIT FLET, kollage- og fællesbogen, som Aidt og Moestrup i 2014 udgav sammen med Line Knutzon.