Operation Spiegelhauer (lydbog) af An
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Anders Stahlschmidt (forfatter), Morten Spiegelhauer (forfatter), Paul Becker (indlæser), Poul Becker (indlæser)

Operation Spiegelhauer lydbog

DKK 107
(0)
Morten Spiegelhauer fortæller i denne bog om det risikable og nervepirrende job som vært på dokumentarprogrammet Operation X. Han fortæller, hvordan mange af udsendelserne har påvirket ham selv. Ikke mindst afsløringen af chatkonsulenten, der udnyttede mindreårige piger. Det er en bog om, hvordan man overvinder sin egen frygt, hvordan man finder balancen mellem at være paranoid og letsindig. Morten Spiegelhauer er begge dele. Sammen med sin kone og to børn måtte han gå under jorden efter en r...
DKK 107
DKK 75
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Anders Stahlschmidt (forfatter), Morten Spiegelhauer (forfatter), Paul Becker (indlæser), Poul Becker (indlæser)
Udgivet 16 september 2008
Længde 8:1
Genrer Biografier, Biografier og Erindringer
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788764503005
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Morten Spiegelhauer fortæller i denne bog om det risikable og nervepirrende job som vært på dokumentarprogrammet Operation X. Han fortæller, hvordan mange af udsendelserne har påvirket ham selv. Ikke mindst afsløringen af chatkonsulenten, der udnyttede mindreårige piger. Det er en bog om, hvordan man overvinder sin egen frygt, hvordan man finder balancen mellem at være paranoid og letsindig. Morten Spiegelhauer er begge dele. Sammen med sin kone og to børn måtte han gå under jorden efter en række rystende afsløringer af kriminelle miljøer i Danmark. TV2 ansatte et sikkerhedsfirma til at passe på ham. Morten fortæller åbent og ærligt om, hvordan han måtte gå til psykolog for at få angsten under kontrol. Og hvorfor han ikke stoppede, da psykologen sagde til ham, at jobbet ville knække ham.