Ørkenspyddet, del 1 (lydbog) af Peter
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Peter V. Brett (forfatter), Lars Holmsted (indlæser)

Ørkenspyddet, del 1 (Dæmon cyklussen #2) lydbog

DKK 169
(0)
Mørket sænker sig over menneskeheden Natten regeres af hungrende dæmoner, der næres af den svindende befolkning, som er tvunget til at skjule sig bag halvglemte beskyttelsesruner. Legenderne fortæller om en Forløser: en general, der engang forenede alle folkeslag til én kraft, som besejrede dæmonerne. Men er Forløserens genkomst blot endnu en myte? Måske ikke. Ahmann Jardir rider ud af ørkenen. Han har trænet ørkenstammerne til en dæmondræbende hær og har udråbt sig selv Shar’Dama Ka, Forl...
DKK 169
DKK 150
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Peter V. Brett (forfatter), Nanna Lysgaard Elmkjær (oversætter), Martin Zauner (illustrator), Lars Holmsted (indlæser)
Forlag DreamLitt Aps
Udgivet 19 marts 2019
Længde 16:21
Genrer Fantasy, Science Ficton og Fantasy, Børnebøger
Serie Dæmon cyklussen
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771714548
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Mørket sænker sig over menneskeheden Natten regeres af hungrende dæmoner, der næres af den svindende befolkning, som er tvunget til at skjule sig bag halvglemte beskyttelsesruner. Legenderne fortæller om en Forløser: en general, der engang forenede alle folkeslag til én kraft, som besejrede dæmonerne. Men er Forløserens genkomst blot endnu en myte? Måske ikke. Ahmann Jardir rider ud af ørkenen. Han har trænet ørkenstammerne til en dæmondræbende hær og har udråbt sig selv Shar’Dama Ka, Forløseren. Han bærer mytiske våben, et spyd og en krone, som retfærdiggør hans krav på titlen. Men nordboerne har udråbt deres egen Forløser: den tatoverede mand, en mørk, hemmelighedsfuld skikkelse. Engang var Shar’Dama Ka og den tatoverede mand allierede. Nu er de bitre fjender. Gamle alliancer sættes på prøve, og nye opstår. Alt imens dukker en ny race dæmoner op – mere intelligente og mere dødbringende end nogensinde før.