Ostekartellet (lydbog) af - -, - teks
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
- - (forfatter), - tekst på vej - - tekst på vej - (forfatter), Mary Uhrenholt (forfatter), Rie Sørensen (indlæser)

Ostekartellet lydbog

DKK 75
(0)
Swingerklub, svampe-te, nøgenyoga, baconleverpostej, skedesvamp og alt for meget ost ... Jessica Munch pakker ikke noget ind, og hun vil på ingen måde ligne normalen. Nogle vil mene, at hun er et egoistisk menneske, som ikke besidder den mindste empati. Andre vil mene, at hun er et fantastisk menneske, som hviler i sig selv og lever i nuet. Selv mener Jessie, at hun er det mest velskabte og misundelsesværdige eksemplar på kloden. Med sig selv som tætteste ven og et par stykker i sin nærhed væ...
DKK 75
Forfattere - - (forfatter), - tekst på vej - - tekst på vej - (forfatter), Mary Uhrenholt (forfatter), Rie Sørensen (indlæser)
Udgivet 22 august 2018
Længde 6:6
Genrer Romantik, Humor, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726025873
Swingerklub, svampe-te, nøgenyoga, baconleverpostej, skedesvamp og alt for meget ost ... Jessica Munch pakker ikke noget ind, og hun vil på ingen måde ligne normalen. Nogle vil mene, at hun er et egoistisk menneske, som ikke besidder den mindste empati. Andre vil mene, at hun er et fantastisk menneske, som hviler i sig selv og lever i nuet. Selv mener Jessie, at hun er det mest velskabte og misundelsesværdige eksemplar på kloden. Med sig selv som tætteste ven og et par stykker i sin nærhed vælter hun rundt i flere oplevelser end den gennemsnitlige kvinde på hendes alder. Jessie søger ikke kærligheden og hader ordet forelskelse. Hun vil være fri for alt, der hedder villa, vovse og Excel-budget. Desværre sker der noget uventet – som der ofte gør for den type – og Jessie ender ikke ufrivilligt i et trekantsdrama. Ostekartellet er en selvstændig efterfølger til romanen Dåsemakrellen. Du tages med på en skør og underholdende rutsjebanetur, hvor du bare skal læse, grine og måske lade dig inspirere. Det er ikke altid for sarte sjæle, og anstødeligt sprogbrug forekommer, men hvis du ikke er sippet, så god læselyst! Mary Uhrenholt er forfatter og blogger og bosat i København K med sin familie.