På kanten af evigheden (lydbog) af Ke
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Ken Follett (forfatter), Martin Greis-Rosenthal (indlæser)

På kanten af evigheden (Century-trilogien #3) lydbog

DKK 159
(1)
Med "PÅ KANTEN AF EVIGHEDEN" sætter Ken Follett punktum på den populære Century-trilogi, der indtil videre er solgt i mere end 400.000 eksemplarer alene i Danmark. Følg familierne fra "GIGANTERNES FALD" og "VERDENS VINTER" fra 1960’erne og frem - en tid præget af kold krig, fri kærlighed og rock’n’roll. I "PÅ KANTEN AF EVIGHEDEN" følger vi børnebørnene af personerne fra "GIGANTERNES FALD". Romanen byder også på gensyn med forældrene fra "VERDENS VINTER" og bedsteforældrene, som har vær...
DKK 159
DKK 214
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Century-trilogien 3
Forfattere Ken Follett (forfatter), Alis Friis Caspersen (oversætter), Martin Greis-Rosenthal (indlæser)
Udgivet 16 oktober 2014
Længde 38:14
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Serie Century-trilogien
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788763836036
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Med "PÅ KANTEN AF EVIGHEDEN" sætter Ken Follett punktum på den populære Century-trilogi, der indtil videre er solgt i mere end 400.000 eksemplarer alene i Danmark. Følg familierne fra "GIGANTERNES FALD" og "VERDENS VINTER" fra 1960’erne og frem - en tid præget af kold krig, fri kærlighed og rock’n’roll. I "PÅ KANTEN AF EVIGHEDEN" følger vi børnebørnene af personerne fra "GIGANTERNES FALD". Romanen byder også på gensyn med forældrene fra "VERDENS VINTER" og bedsteforældrene, som har været vidne til et langt, dramatisk århundrede. I dette afsluttende bind er Den Kolde Krig i centrum, fra Berlinmuren bliver rejst i 1961 til dens fald i 1989, og endnu engang fortæller Follett om de store historiske begivenheder gennem en række familier, der kæmper og ofrer sig for den personlige frihed – for dem selv og for dem, de holder af. Historien fra GIGANTERNES FALD og VERDENS VINTER afsluttes, når PÅ KANTEN AF EVIGHEDEN, tredje bind af den populære trilogi om fem familier i det 20. århundrede, udkommer den 16. september. Glæd dig til endnu et bind af vores historie, medrivende og lyslevende fortalt af Ken Follett.

4 ud af 5

”Det er svært ikke at blive draget af Ken Folletts kulørte blanding af krig og kærlighed i denne velresearchede og underholdende maratonfortælling om de tre koldkrigsårtier.”