Perla (lydbog) af Carolina De Roberti
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Carolina De Robertis (forfatter), Carolina DeRobertis (forfatter), Karin Rørbech (indlæser), Karen Marie Larsen (indlæser)

Perla lydbog

DKK 76 Dagens pris
(0)
En ung argentinsk kvide opdager rystende ting om sig egen baggrund vedhjælp af en ubuden gæst. Under Argentinas såkaldte beskidte krig, som varede fra 1976 til 1983 'forsvandt' 30.000 borgere, herunder 500 gravide kvinder, hvis nyfødtebørn blev givet til militære familier. Perla er en ung collegestuderende i Buenos Aires. Hun er vokset op med en iskold mor og en stiv marineofficer af en far, som hun forguder, men hvis arbejde bringer skam over familien i tiden efter diktaturet. Da hun uventet...
DKK 76 Dagens pris
DKK 76 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Carolina De Robertis (forfatter), Carolina DeRobertis (forfatter), Karin Rørbech (indlæser), Karen Marie Larsen (indlæser)
Udgivet 16 juni 2014
Længde 10:27
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740017083
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En ung argentinsk kvide opdager rystende ting om sig egen baggrund vedhjælp af en ubuden gæst. Under Argentinas såkaldte beskidte krig, som varede fra 1976 til 1983 'forsvandt' 30.000 borgere, herunder 500 gravide kvinder, hvis nyfødtebørn blev givet til militære familier. Perla er en ung collegestuderende i Buenos Aires. Hun er vokset op med en iskold mor og en stiv marineofficer af en far, som hun forguder, men hvis arbejde bringer skam over familien i tiden efter diktaturet. Da hun uventet får besøg af en fremmed mand, bliver hun tvunget til at konfronteres med familiens rolle i fortidens synder og hemmelighederne om sin egen baggrund, og gradvis får hun en forståelse af sin egenrolle i den beskidte krigs tragedie. Om forfatteren: Carolina De Robertis blev født af uruguayske forældre, men voksede op i England, Schweiz og Californien. I dag bor hun i Oakland i Californien. Hun har vundet talrige priser for sit forfatterskab. Perla er hendes anden roman.