Pigen fra Napoli (lydbog) af Lucinda
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Lucinda Riley (forfatter), Karen Abrahamsen (indlæser)

Pigen fra Napoli lydbog

DKK 159
(1)
Dramatisk og gribende kærlighedsroman fra den irske bestsellerforfatter Lucinda Riley om pigen Rosanna Menicis rejse fra Napolis fattige gader til verdens største operascener.   Rosanna Menici er kun en pige, da hun møder operasangeren Roberto Rossini, manden der kommer til at ændre hendes liv. I årene, der følger, bliver deres skæbner forbundet af deres store sangtalent og af den store og altopslugende kærlighed, der opstår mellem dem. En kærlighed der kommer til at få følger for a...
DKK 159
DKK 159
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Lucinda Riley (forfatter), Andrea Fehlauer (redaktør), Ulla Lauridsen (oversætter), Karen Abrahamsen (indlæser)
Udgivet 20 november 2015
Længde 16:20
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788763843959
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Dramatisk og gribende kærlighedsroman fra den irske bestsellerforfatter Lucinda Riley om pigen Rosanna Menicis rejse fra Napolis fattige gader til verdens største operascener.   Rosanna Menici er kun en pige, da hun møder operasangeren Roberto Rossini, manden der kommer til at ændre hendes liv. I årene, der følger, bliver deres skæbner forbundet af deres store sangtalent og af den store og altopslugende kærlighed, der opstår mellem dem. En kærlighed der kommer til at få følger for alle, de holder af.   Rosannas stemme fører hende fra en fattig opvækst i Napolis smalle gader til verdens største operahuse. Og med det skønne Italien som baggrund udspiller der sig i Pigen fra Napoli en uforglemmelig kærlighedshistorie om besættelse og svig - og om den hårde vej til at finde sig selv og sin egen lykke.