Pigen uden hud (lydbog) af Mads Peder
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Mads Peder Nordbo (forfatter), Christian Engell (indlæser)

Pigen uden hud lydbog

DKK 47 Dagens Pris
(5)
PIGEN UDEN HUD oplever stor interesse fra udlandet. Inden bogens udgivelse er der lukket aftaler med mere end 15 lande. Matthew Cave er en dansk journalist sidst i 20erne. Han har dag for dag sluppet sit tag i livet efter tabet af kæresten og deres ufødte datter i et trafikuheld. Flugten fra virkeligheden har drevet ham til Nuuk, ansporet af et 20 år gammelt postkort hans amerikanske far har sendt fra Thulebasen, inden han forsvandt. Matthew bliver sendt til kanten af indlandsisen for at d...
DKK 47 Dagens Pris
DKK 47 Dagens Pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Mads Peder Nordbo (forfatter), Christian Engell (indlæser)
Udgivet 27 april 2017
Længde 9:38
Genrer Thriller og Spænding, Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740039559
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

PIGEN UDEN HUD oplever stor interesse fra udlandet. Inden bogens udgivelse er der lukket aftaler med mere end 15 lande. Matthew Cave er en dansk journalist sidst i 20erne. Han har dag for dag sluppet sit tag i livet efter tabet af kæresten og deres ufødte datter i et trafikuheld. Flugten fra virkeligheden har drevet ham til Nuuk, ansporet af et 20 år gammelt postkort hans amerikanske far har sendt fra Thulebasen, inden han forsvandt. Matthew bliver sendt til kanten af indlandsisen for at dække opdagelsen af en mumificeret nordbo-viking, den første velbevarede viking, der nogensinde er fundet. Alt køres i stilling til en verdenssensation, og det lille, arktiske samfund holder vejret. Men kaos bryder løs, da mumien er forsvundet, og en betjent findes opsprættet og tømt for indvolde. Matthew kommer på sporet af fire identiske drab i 1973, som har forbindelse til to 11-årige pigers sporløse forsvinden. De to sager flyder sammen for Matthew, og han får hurtigt gravet fingrene dybt ned i både nutidens og fortidens blodige mord. Den eneste, han for alvor tør stole på, er en ung, grønlandsk kvinde, der som 14-årig dræbte sin far – ved at sprætte ham op og tømme ham for indvolde. Hendes krop er dækket af tatoveringer. Huden slidt af, da hun var barn. Hendes vilje stærk som fjeldene om Nuuk. Mads Peder Nordbo er uddannet i nordisk sprog og litteratur samt filosofi og har forsket i blandt andet runer og sproghistorie. Pigen uden hud er forfatterens fjerde bog, som udspiller sig i Grønland, hvor forfatteren pt. er bosiddende. Mads Peder Nordbo debuterede i 2012 med spændingsbogen Odins labyrint – et glasbarns fortællinger, der blev fulgt op af Thuleselskabet i 2014. I 2015 udkom hans tredje roman, Gudspartiklen, som blandt andet fokuserer på trafficking og udnyttelse af unge piger og kvinder.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Fantastisk bog. Giver et unikt billede af Grønland og konflikterne mellem dansk og grønlandsk kulturer. Meget spændende og indfølt. God oplæser.

Pigen uden hud: - men bogen kryber ind under huden på dig. I al sin gru, skønhed og forfærdelige hændelser er bogen meget levende, og flere gange måtte jeg lade den være, da jeg lige skulle “mærke” mig selv. Rigtige personer vokser ud af bogen, som jeg levede mig ind i, noget der kun sjælden sker i så voldsom grad.