Pippi Langstrømpe i sydhavet (lydbog)
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Astrid Lindgren (forfatter), Anne Marie Helger (indlæser)

Pippi Langstrømpe i sydhavet (Pippi Langstrømpe - Klassikerne #3) lydbog

DKK 100
(0)
Den lange, dejlige sommerferie var en skønne dag forbi, og Tommy og Annika begyndte i skolen igen. Pippi fandt stadigvæk, at hun var klog nok uden skolegang. Hun sagde meget bestemt, at hun ikke havde i sinde at sætte sine ben i skolen, før den dag kom, da hun absolut ikke kunne klare sig uden at vide, om søsyg skulle staves med stort eller lille s. Men eftersom jeg aldrig er søsyg, behøver jeg i første omgang ikke bekymre mig om stavningen, sagde hun. Og hvis jeg virkelig engang skulle ...
DKK 100
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Astrid Lindgren (forfatter), Anine Rud (oversætter), Karin Bodenhoff (oversætter), Anne Marie Helger (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 1 juli 2007
Længde 2:24
Genrer 3-6 År, Børnebøger
Serie Pippi Langstrømpe - Klassikerne
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702051896
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Den lange, dejlige sommerferie var en skønne dag forbi, og Tommy og Annika begyndte i skolen igen. Pippi fandt stadigvæk, at hun var klog nok uden skolegang. Hun sagde meget bestemt, at hun ikke havde i sinde at sætte sine ben i skolen, før den dag kom, da hun absolut ikke kunne klare sig uden at vide, om søsyg skulle staves med stort eller lille s. Men eftersom jeg aldrig er søsyg, behøver jeg i første omgang ikke bekymre mig om stavningen, sagde hun. Og hvis jeg virkelig engang skulle gå hen og blive søsyg, så har jeg andet at gøre end at stave til det..