Planen (lydbog) af Morten Pape
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Morten Pape (forfatter), Zaki Youssef (indlæser)

Planen lydbog

DKK 90 Dagens pris
Vinder af BogForums Debutantpris 2015 Morten vokser op i ghettoen Urbanplanen på Amager med det værst tænkelige udgangspunkt - han er intelligent, dygtigere end sine jævnaldrende i skolen, og drømmer om at blive skuespiller. Men drømmene lever under umulige vilkår i et understimuleret miljø præget af vold og kriminalitet, samt en selvforstærkende underklasse-jantelov, der mere end noget andet dikterer, at man ikke skal tro, man er en skid. Da Mortens forældre bliver skilt starter en kæderea...
DKK 90 Dagens pris
DKK 90 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Morten Pape (forfatter), Zaki Youssef (indlæser)
Udgivet 11 marts 2016
Længde 15:43
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740028089
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Vinder af BogForums Debutantpris 2015 Morten vokser op i ghettoen Urbanplanen på Amager med det værst tænkelige udgangspunkt - han er intelligent, dygtigere end sine jævnaldrende i skolen, og drømmer om at blive skuespiller. Men drømmene lever under umulige vilkår i et understimuleret miljø præget af vold og kriminalitet, samt en selvforstærkende underklasse-jantelov, der mere end noget andet dikterer, at man ikke skal tro, man er en skid. Da Mortens forældre bliver skilt starter en kædereaktion af svigt, der vender op og ned på alt, og langsomt identificerer den stille og nørdede dreng sig mere og mere med sine indvandrervenner og deres had og vrede mod samfundet og ikke mindst sig selv. Planen er en coming-of-age-fortælling om at være barn, vokse op, blive forelsket og forsøge at finde sig selv i et betændt multikulturelt mikrokosmos, som de færreste undslipper eller kender til. Samtidig er Planen en historisk roman om de menneskelige omkostninger ved 90’ernes fejlslagne integration og 00’ernes fjendtlige indvandrerdebat, der kulminerede med profet-karikaturer, bandekrig og en hovedstad, der blev sat i flammer. Morten Pape (f. 1986) er opvokset på Amager i Urbanplanen. Han er under uddannelse som manuskriptforfatter på den alternative filmskole Super16. Planen er hans debutroman.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Elendig oplæser. “Planen” er ikke et digt af yahya Hassan

Morten Pape: Planen

Hvor er det synd når en oplæser i den grad kan ødelægge en god bog. Zaki Youssef skøjter hen over teksten med en fart, så jeg jævnligt må tage mig selv i at tage nogle dybe vejrtrækninger for det lyder som om oplæseren glemmer at trække vejret, og udelukkende tænker på at blive færdig med indlæsningen hurtigst muligt. Gud ved om forfatteren har hørt noget sin bog, eller dele deraf liret af på denne måde ... 🤔

Elendig oplæser. Opgav efter et par sider

omg... Han læser extrem darligt. Min kommentar har ingenting at gøre med indhold af denne bog. Han læser som en robot med en utrolig hastighed. Man kan også ikke ændre hastighed i appen. Hvordan kunne det bare være sådan???? Han stopper ikke når det er (. , ,!) så en dårlige job. Han ved ikke hvordan man læser en bog til andre mennesker!!!!!

Er det en joke, tænkte jeg. Jeg er GARVET lydbogslytter, men aldrig har jeg måttet afbryde fordi en oplæser var SÅ ringe. Jeg lytter til 30 sekunder og ville ikke kunne genfortælle. Han taber mig. INGEN artikulation, ingen indlevelse. Han læser som var det et digt. Jeg får Yahya Hassan associationer. Jeg giver op og må læse bogen, som da står i min reol, når jeg får ferie.