Rasmus Klump bliver konge (hørespil)
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Carla Hansen (forfatter), Vilhelm Hansen (forfatter), Jens Okking (indlæser), Peter Kitter (indlæser), Svend Bjerre (indlæser)

Rasmus Klump bliver konge (hørespil) lydbog

DKK 33
(0)
Rasmus Klump og vennerne kommer til et land, hvor der bor et fælt dunkedyr, som går rundt og dunker alle landets indbyggere oven i hovedet. Men Rasmus Klump får hurtigt lavet om på dunkedyret, så det bliver en sød og venlig gris, og landets indbyggere bliver så glade, at de beder ham om at blive konge. Denne lydbog er et hørespil med lydeffekter og dialoger indlæst af: Rasmus Klump: Jens Okking Pingo: Peter Kitter Pelle/Skæg: Svend Bjerre Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter...
DKK 33
Forfattere Carla Hansen (forfatter), Vilhelm Hansen (forfatter), Jens Okking (indlæser), Peter Kitter (indlæser), Svend Bjerre (indlæser)
Forlag SAGA Egmont
Udgivet 17 april 2019
Længde 0:22
Genrer 3-6 År, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726181647
Rasmus Klump og vennerne kommer til et land, hvor der bor et fælt dunkedyr, som går rundt og dunker alle landets indbyggere oven i hovedet. Men Rasmus Klump får hurtigt lavet om på dunkedyret, så det bliver en sød og venlig gris, og landets indbyggere bliver så glade, at de beder ham om at blive konge. Denne lydbog er et hørespil med lydeffekter og dialoger indlæst af: Rasmus Klump: Jens Okking Pingo: Peter Kitter Pelle/Skæg: Svend Bjerre Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), især er kendt som skaber af den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn.